La acest hotel totul este la superlativ, mai putin plaja si intrarea in apa care este cu pietre si bolovani. Este insa compensata cu acel ponton si 2 saltele uriase pe apa.
Nu stiu cum este la alte hoteluri, dar aici totul era gratis si ceea ce nu cred ca gasesti la altele este ca poti bea Efes la sticla 0. 33l de care vrei: light, dark, normala, strong.
La fel si sucurile naturale. Poti bea toata ziua suc de portocale, capsuni, lamai etc.
Intrarea la restaurantele a-la-carte costa 10 usd de persoana dar merita.
Anul asta s-a scumpit ca porcu' si din acest motiv o sa aleg altul
Cam atat.
Trimis de adip1975 in 04.04.09 00:23:21
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adip1975); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poate postezi si ceva fotografii! Si cate ceva mai interesant de pe acolo! Multumesc!
foto nu prea am facut, numai film.
Interesant e faptul ca la guest relations lucreaza o romanca, Elena si te poate ajuta in orice problema ai.
Ce vrei sa stii despre Amara Dolce Vita?
- Aug.2019 Superba — scris în 17.09.20 de ariana2006 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Amara Dolce Vita — scris în 13.08.18 de Ioana 01 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2014 Dolce Vita — scris în 29.11.14 de claaly din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Multumit dar nu de cazut pe spate — scris în 03.09.14 de stancescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Frumos, dar nu chiar de 5*! — scris în 14.07.14 de Catzus din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- May.2012 Vacanta de vis — scris în 25.01.18 de bobocu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Frumos, frumos, frumos!!! — scris în 04.04.12 de con2002 din NEDELEA [PH] - RECOMANDĂ