EXCELENT
Superba
Acest resort ne-a fost recomandat de o agentie de turism. Informatiile furnizate au fost intocmai cu ce am gasit acolo.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Minibarul era completat zilnic cu sucuri, bere, apa toate la sticle sau doze. Ciocolata Toblerone, chipsuri, sticsuri, alune zilnic. Patul extem de mare si confortabil. Singura problema era ca alaturi era o familie cu copii mici care noapte de noapte plangeau si ne trezeau din somn.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mancare foarte diversificata, cofetarie separata de locul unde se lua masa. Se putea manca la orice ora din zi si din noapte. Pe timpul noptii era un restaurant separat unde aveau bufet dar si meniu de unde puteai comanda. Gradina unde puteai servi masa era superba.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Apa era minunata, se vedeau pestii. Sezlonguri erau numeroase, nisip putin grunjos. Ospatarii veneau permanent printre sezlonguri cu apa la gheata. Erau 40 grade afara.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Aqua parcul este deosebit. Am ajuns sa ne dam in tobogane la fel de mult ca copilul nostru. Este mult peste Letoonia Golf Resort si Royal Wings in aceasta privinta. Resortul este situat intr-o padure de pini unde au si o mica gradina zoologica.
Trimis de ariana2006 in 17.09.20 21:51:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Belek - Letoonia Golf Resort. Lara - Royal Wings
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ariana2006); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ariana2006: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =101358&hid=184.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
- Aug.2018 Amara Dolce Vita — scris în 13.08.18 de Ioana 01 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2014 Dolce Vita — scris în 29.11.14 de claaly din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Multumit dar nu de cazut pe spate — scris în 03.09.14 de stancescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Frumos, dar nu chiar de 5*! — scris în 14.07.14 de Catzus din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- May.2012 Vacanta de vis — scris în 25.01.18 de bobocu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Frumos, frumos, frumos!!! — scris în 04.04.12 de con2002 din NEDELEA [PH] - RECOMANDĂ
- Jun.2009 Dincolo de asteptarile mele (care nu erau deloc mici) — scris în 26.06.09 de argus din BUCURESTI - RECOMANDĂ