Am asteptat cu nerabdare sa vad Grecia si am reusit, si pot sa spun ca am fost incantata de tot ce am vazut si simtit.
Am stat la vila Bosa, si conditiile au fost excelente. Niko si Stelios ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Cand s-a terminat sejurul nu mai vroiam sa plecam.
Plaja este cu pietre, in sectorul neamenajat, asta e, dar priviti partea buna a lucrurilor, poti sa iei cateva pietre mai deosebite drept suvenir. Eu asa am facut, am luat cateva si le-am pus in acvariul cu pesti.
Ne-am distrat enorm si ne-am facut prieteni noi...
Am facut multe plimbari pe jos, avand firi mai dinamice, am plecat seara in Nei Pori, am iesit la multimea de terase de pe malul marii, am facut shopping intensiv:))
Sotul meu a pescuit...
Am fost in croaziera organizata de Niko, la Skyatos, in care am invatat sa dansez pe muzica greceasca si am baut uzo (bautura trditionala).
Totul a fost de vis...
Abia asteptam sa revenim...
Multi pupici pt Niko si stelios de la Andreea si Costi!
Trimis de andreeabalazs in 09.02.10 14:49:00
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreeabalazs); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.98671900 N, 22.63016000 E - CONFIRMATE
andreea, vezi ca pietrele luate de tine de acolo si puse in acvariul cu pesti nu sunt chiar indicate; asta daca nu cumva le-ai fiert in prealabil; acolo apa este foarte sarata, comparativ cu ce ai tu in acvariu si vrind-nevrind acea sare se elimina treptat, fapt ce va duce la cresterea salinitatii in acvariul tau. Daca pentru specii ca molly (aia negri vivipari) nu este o problema, fiind chiar indicat sa adaugi o lingura de sare la 10 l apa..pentru ceilalti ar putea fi o chestie care tine de viata si de moarte; deci parerea mea, daca vrei sa le lasi in acvariu, fierbe-le bine intii.
le-am fiert, k stiam acest lucru.
mersi oricum.
in primul rand "Casa de piatra !" andreeabalazs , si sper sa-ti placa melodia atasata !
multumesc f mult! imi place enorm de mult, imi place mult muzica greceasca. multumesc inca o data!
Cum ai obtinut bilete la Niko? Ma tenteaza zona. Poti sa-mi scrii direct pe email . Merci !
- Jun.2020 O vacanță reușită — scris în 02.09.20 de dragostgv din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Spectaculos — scris în 29.07.16 de pishkotzel din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Îl recomand cu încredere! — scris în 19.08.15 de Laura0 din ODORHEIU SECUIESC - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Un loc in care iti doresti sa revi — scris în 26.07.15 de andreea.co din CLUJ-NAPOCA
- Jul.2015 O vacanta foarte frumoasa — scris în 25.07.15 de Geanina 2015 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O vacanța frumoasa — scris în 17.07.15 de Cristina1809 din CLUJ-NAPOCA
- Jun.2015 Foarte bine, merita mai mult de nota 9,3 — scris în 22.09.15 de MAROX din PITESTI - RECOMANDĂ