In urma prezentarii celorlalti "colegi" de site, ne-am hotarat sa ne petrecem concediul la Niko si pot sa spun ca nu regret. Totul a fost bine, unele lucruri chiar foarte bune dar bineinteles ca pot exista si unele minusuri dar acestea depind de firea fiecaruia si de cum vede lucrurile si nu are rost sa le scriu caci poate vor fi interpretate gresit de unii carcotasi.
Cele mai bune lucruri: ospitalitatea, piscina, cafe frappe, excursia pe Skiatos.
Le recomand si altora sa mearga acolo daca vor ceva linistit, familiar, ptr. ca consider ca te simti ca si cum ai merge la o statiune frecventata de familii iar locatia si gazdele sunt ospitalieri si prezenti ca si cum ai fi la o pensiune.
Trimis de CristianSRI in 16.08.11 15:18:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Thassos, Halkidiki - Sithonia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CristianSRI); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.98671900 N, 22.63016000 E - CONFIRMATE
Unde este mai exact acel duty-free din poza?
Ce se poate cumpara de acolo si eventual ceva preturi...
@aliantasudului, vezi că nu ai postat la review-ul care trebuie: d
autorul acestui review, nu a încărcat nici o poză
Scuze...
Atunci daca stie cineva daca exista duty free in Macedonia, la granitele cu Serbia si Grecia si cum sunt preturile.
@aliantasudului: O sa -ti raspund eu, asta daca nu ai aflat pana acum )
Duty free vei gasi la granita cu Grecia (dinspre Macedonia), unde poti cumpara in eur. Si atat.Mai gasesti si in Serbia (daca putem sa ii spunem duty free)dar iti tre dinari.
Nu se poate lua legatura cu proprietarii direct?? fara agentiile romanesti? Sti cumva o adresa de e mail?
- Jun.2020 O vacanță reușită — scris în 02.09.20 de dragostgv din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Spectaculos — scris în 29.07.16 de pishkotzel din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Îl recomand cu încredere! — scris în 19.08.15 de Laura0 din ODORHEIU SECUIESC - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Un loc in care iti doresti sa revi — scris în 26.07.15 de andreea.co din CLUJ-NAPOCA
- Jul.2015 O vacanta foarte frumoasa — scris în 25.07.15 de Geanina 2015 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O vacanța frumoasa — scris în 17.07.15 de Cristina1809 din CLUJ-NAPOCA
- Jun.2015 Foarte bine, merita mai mult de nota 9,3 — scris în 22.09.15 de MAROX din PITESTI - RECOMANDĂ