Daca doriti liniste si ambianta placuta, este locul ideal. Am fost la inceputul lunii iulie impreuna cu sotia si am fost incantati de alegerea facuta. Cazare de 3 stele si mancare indestulatoare, buna chiar daca nu diversificata de aceea cred ca raportul calitate -pret este ok.
Gazdele sunt de o calitate umana rar intalnita, dincolo de interesul comercial care mi se pare normal au facut to ce le-a stat in putinta sa ne simtim cat mai bine. De neuitat este patronul NIKO care prin felul lui de a fi este un adevarat "man entertain you". Sigur vom reveni.
Dan & Lili din Alexandria
Trimis de ldprod_srl in 14.11.10 12:48:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Nei Pori hotel Olimpic Beach
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ldprod_srl); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.98671900 N, 22.63016000 E - CONFIRMATE
@ldprod_srl, ori, altfel spus, draga Lili, draga Dan, am o observatie: STIU cum e la Nikos. Credeti-ma ca am intrat pe review-ul srl-ului vostru tare bucuros, odata pentru ca stiam locatia, al doilea pentru ca speram sa aflu de la voi lucruri noi... ceva... ma rog, o oarecare lumina noua asupra acestui subiect. Nu va ascund ca am fost dezamagit.
Nu fiti zgavarciti. Nu ne-ati spus mai nimic despre vacanta voastra.
Pe-aici, pe AFA, veti fi gasit o multime de oameni care se straduie sa fie utili pentru cei interesati de o locatie sau alta. Dati si voi ceva detalii, macar cele strict "tehnice" cum ar fi descrierea camerei, a baii, a plajei, a imprejurimilor, ce ati vizitat, etc...
Desi, va asigur, unii dintre noi, cei care @amfostacolo, ar aprecia si noutati de genul: "ce-o mai face oare Stelios? "
asa e, are dreptate @bubumaia, as fi vrut sa aflu mai multe amanunte, prea putine randuri despre un loc pe care l-ati apreciat din mai multe pc. de vedere... dar de ce plaja si marea are doar 60%? ati rezervat on line, direct acolo sau ati mers printr-o agentie?
@bubumaia, le-ai scris un ecou dublu ca numar de cuvinte fata de review
@sandu. 53
@valimi
... am recitit ce-am scris si observ ca am gasit o forma noua a cuvantului "zgarcit"... ma rog, un derivat...
Poate aveti, vreunul dintre voi, pile la Academia Romana. Credeti ca am sanse sa-l omologhez? !
- Jun.2020 O vacanță reușită — scris în 02.09.20 de dragostgv din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Spectaculos — scris în 29.07.16 de pishkotzel din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Îl recomand cu încredere! — scris în 19.08.15 de Laura0 din ODORHEIU SECUIESC - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Un loc in care iti doresti sa revi — scris în 26.07.15 de andreea.co din CLUJ-NAPOCA
- Jul.2015 O vacanta foarte frumoasa — scris în 25.07.15 de Geanina 2015 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O vacanța frumoasa — scris în 17.07.15 de Cristina1809 din CLUJ-NAPOCA
- Jun.2015 Foarte bine, merita mai mult de nota 9,3 — scris în 22.09.15 de MAROX din PITESTI - RECOMANDĂ