Ospitalitate debordanta
7 zile de neuitat, un loc unde categoric o sa mai revenim, si oricat as vrea sa conving pe cineva este greu sa exprimi in cuvinte.
Am citit multe lucruri nedemne pentru acei oameni extraordinari de o ospitalitate iesita din comun.
NE- AM SIMTIT CA ACASA FELICITARI SI MULTUMIRI TUTUROR DE LA DL NIKO. FIULUI, SOTIEI, SI PERSONALULUI.
PIKOLINA, BUNICII. SI PARINTII DIN BUCURESTI
Trimis de eugenia59* in 18.09.10 15:25:08
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (eugenia59*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.98671900 N, 22.63016000 E - CONFIRMATE
@eugenia bine ati venit pe site dar ar fi bine sa ne spuneti mai multe de pe acolo. Am auzit multe pareri bune despre aceasta locatie.
eugenia fotografiile sunt foarte frumoase dar nu ne-ai scris mai nimic incat sa ne facem si noi o idee de cum a fost acolo... mai scrie cateva detalii...
Retrase pma std. datorita nivelului scazut de informatie despre hotel.
@eugenia59, te rugam printr-un ecou, in masura disponibilitatii sa argumentezi notele oferite diferitelor servicii, se pare ca este o destinatie interesanta, deci amanuntele pot fi foarte utile, multumesc.
Bine te-ai atasat comunitatii AmFostAcolo!
Revin completand, cu cateva lucruri interesante. Ce ma inpresionat din prima clipa a fost faptul ca desi trebuia sa ne cazam vineri la prinz noi am ajuns in statiune dim devreme pe la 5, am parcat in fata hotelului, sa asteptam. DL NIKO, A VENIT LA MASINA, ne-a intrbat intr-o romana de invidiat, daca suntem cazati la hotelul lui, apoi ne-a invitat pe terasa la o cafea si in 15 min eram cazati VI SE PARE PUTIN INTR-O TARA STRAINA? Eram si cu o fetita de 9 ani care era extrem de obosita dupa 12 ore in masina. Apoi tot sejurul a fost presarat cu astfel de intamplari placuta de ex am fost in excursie toata ziua iar seara la 10 cand am sosit ne asteptau cu masa.
Am vazut in 7 zile o mare parte din grecia datorita excursiilor pe care le organizeaza binenteles contra cost dar forte bine planificate. , am citit comentarii rautacioase la adresa bufetului suedez, nu inteleg de ce.
Credeti-ma suntem o familie cu posibilitati ESTE ATAT CAT TREBUIE, SI MAI ALES INTR-O CURATENIE SI AMBIANTA DEOSEBITE. Am sa mai atasez cateva poze si multe multumiri fam BOSA
@eugenia59, asa cum te-a rugat si colegul meu mai sus, completarile la impresii se fac prin intermediul unui ecou si nu printr-un review nou.
Am mutat impresiile suplimentare aici, urmand ca cel de al doilea review al tau -- dedicat aceleasi locatii -- sa fie sters de pe site.
Buna,
Te rog daca poti sa-mi scrii cum se ajunge la Niko's ptr. ca nu gasesc o adresa sau un punct de reper.
Noi mergem in 23 iulie si speram sa avem un sejur cat mai placut.
Multumesc!
@CristianSRI: o cale mai eficienta pentru astfel de intrebari este rubrica... "Intrebari si raspunsuri" aferenta fiecarei rubrici (o gasesti in pagina "de baza" a acelei destinatii, acolo unde sunt listate toate impresiile).
Am initiat eu, in numele tau, o astfel de intrebare (click aici), o solicitare incarcata acolo este anuntata automat tuturor celor care au scris reviews-uri din acea destinatie; sunt convins ca vei primi cat de curand raspunsuri utile.
Vacanta placuta si te asteptam cu impresii, la intoarcere.
- Jun.2020 O vacanță reușită — scris în 02.09.20 de dragostgv din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Spectaculos — scris în 29.07.16 de pishkotzel din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Îl recomand cu încredere! — scris în 19.08.15 de Laura0 din ODORHEIU SECUIESC - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Un loc in care iti doresti sa revi — scris în 26.07.15 de andreea.co din CLUJ-NAPOCA
- Jul.2015 O vacanta foarte frumoasa — scris în 25.07.15 de Geanina 2015 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O vacanța frumoasa — scris în 17.07.15 de Cristina1809 din CLUJ-NAPOCA
- Jun.2015 Foarte bine, merita mai mult de nota 9,3 — scris în 22.09.15 de MAROX din PITESTI - RECOMANDĂ