EXCELENT
Un hotel de luat în considerare la Nisa

Hotel Nice Azur Riviera se află pe Rue Assalit nr. 19, asta pentru a nu îl confunda cu Nice Riviera, aflat la vreo 5 minute distanță.
Este un hotel complet renovat în 2020, clasificat 4*, pe care le merită cu prisosință! Se află la doar 5 minute de Gara Thiers (de unde puteți lua trenul spre toate localitățile de pe Cote d'Azur), la 15 minute de Place Massena și la 20 de minute pe jos de Cours Saleya. Bulevardul Medecin este la 2 pași cu cea mai importantă zonă de shopping din Nisa.
Deoarece are lift care deservește toate etajele, este un hotel ce poate fi folosit de către persoanele cu mobilitate redusă. Liftul este destul de încăpător pentru 4 persoane cu tot cu bagaje și conectează cele 4 etaje ale hotelului, fiecare cu câte 10 camere.
Spațiul de lobby are un bar cu produse diverse, unde poți încheia o zi obositoare de plimbare pe Coasta de Azur, barul este deservit de personalul de la recepție, așa că puteți comanda ceva la orice oră. Tot la parter se află salonul de mic-dejun, destul de spațios pentru a nu se crea aglomerație. Și pentru că am ajuns la MD, trebuie să spun că am fost impresionat de varietatea și calitatea produselor, deși pornisem cu ceva îndoieli, având în vedere experiențe anterioare din hotelurile franceze. Dacă nu ești fan salate reci (există trei tipuri în fiecare dimineață), sau quiche (lorraine, sau cu legume), poți opta pentru tradiționala omletă cu cârnăciori și bacon prăjit (la care se adaugă și o salată caldă, gen ratatouille), sau pentru mezelurile variate prezente în galantar. Ar mai fi de menționat și cele două tipuri de brânză franceză, din care poți lua cât vrei, precum și varietatea bogată de patiserie și brutărie! Nu lipsesc nici untul, iaurturile, laptele, ceaiul și cafeaua. Sper că ați înțeles că nu se poate să pleci nemâncat într-o zi de explorare a frumuseților zonei.
Camerele sunt destul de mari, cu pat dublu queen foarte confortabil, televizor mare, spațiu de depozitare suficient, seif și minibar. Baia este foarte spațioasă, cabina de duș de dimensiuni apreciabile, Curățenia este impecabilă, personalul este foarte atent și de mare ajutor.
Dacă până acum nu v-am convins, fiți atenți: la recepție lucrează doi români, foarte săritori și care vă pot oferi informații foarte bune despre ce și cum să vizitați, unde să mâncați și alte chestii interesante (mulțumesc pentru tot Alexandru și Marina) !
Trimis de Marelte in 08.03.25 18:36:04
- A fost prima sa vizită/vacanță în FRANȚA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Marelte); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.70592287 N, 7.26723974 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Nice Azur Riviera Hotel, NISA [NICE]" (nou-creată pe sait)
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”