Anul acesta am decis sa merg in Thassos, Grecia, pentru prima data. Deoarece m-am hotarat destul de tarziu, cu aproximativ 2 saptamani inainte de a pleca, optiunile de cazare au fost destul de limitate. Am avut de ales intre Nefeli, Skala Rachoniou si o alta cazare in Skala Potamia. Am ales hotel Nefeli si nu am regretat nici o secunda aceasta alegere.
Hotel Nefeli, o afacere de familie, este situat la aproximativ 200 de metri de plaja Arriba, o plaja foarte intinsa, linistita, umbrita pe alocuri de pini foarte inalti stufosi, cu apa extrem de limpede, linistita, de adancime medie, ideala pentru familii cu copii. Inconjurat de maslini, hotelul este extrem de linistit si ofera o piscina suficient de mare, iar camerele destul de spatioase sunt dotate cu televizor lcd, frigider, seif si uscator de par. Curatenie se face zilnic, iar ceea ce m-a uimit cel mai mult, a fost faptul ca se schimbau zilnic prosoapele.
Hotelul Nefeli ofera optiunea de mic dejun continental, cu sucuri si cafea incluse, iar zona ofera nenumarate optiuni de pranz si cina la tavernele din zona, la preturi acceptabile (de exemplu, un pranz pentru 3 persoane cu ciorba si felul 2, aproximativ 25-30 de euro, fara bauturi, cu desertul si apa din partea casei).
Proprietatea ofera parcarea gratuita si pazita in interior, printre maslini.
Am intalnit foarte multi romani la aceasta proprietate si chiar mi-a confirmat proprietara ca numarul romanilor care se cazeaza aici este destul de mare de-a lungul sezonului. De fapt, numarul romanilor care viziteaza aceasta insula este predominant, ai impresia ca esti acasa...
Aceasta zona este foarte frumoasa, situata intre munte si mare si este recomandata, in special, familiilor cu copii mici. In apropiere se afla celebra plaja Marble.
Recomand din suflet hotel Nefeli atat pentru asezarea sa cat si pentru serviciile oferite, fiind un loc ideal pentru petrecerea unui concediu linistit, relaxant, departe de aglomeratia si galagia emanata de statiunile mari si intesate de turisti...
Trimis de aurelian14 in 22.08.18 07:58:37
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aurelian14); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@aurelian14: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Mutat în rubrica "Nefeli Hotel, SKALA RACHONI" (nou-creată pe sait)
@webmaster26: Da, e perfect!
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.