Am vazut ca inca nu exista impresii despre acest hotel asa ca am decis sa scriu eu mai mult din amintiri pt ca au trecut 3 ani de atunci.
Totusi imi amintesc cu mult drag pentru ca a fost prima noastra vacanta in Grecia. Amintirile frumoase se leaga in special de statiune, de apa mari si de experienta avuta cu oameni de acolo care mi s-au parut deosebiti de draguti (nu ma refer la cei de la hotel).
Dar sa revenim la hotel care era de 3*, desi eu personal consider ca nu le merita. Exteriorul hotelului era ok, interiorul mai putin ar fi avut nevoie de renovari. Curatenie se facea zilnic nimic de reprosat.
Camera era mare, curata, cu mobilier vechi si cu vedere la mare. Consider ca marele plus al acestui hotel este amplasamentul lui in sensul ca coborai din hotel in teresa (pizzerie) si de acolo traversai strada si ajungeai la mare, ceea ce dura maxim 2 minute.
Plaja din fata hotelului era mica dar curata, putin cam inghesuita dar cu un nisip fin si cu o apa albastra superba.
Cam atat cu lucrurile frumoase caci referitor la servicii nu am ce lauda, personalul nu era prea dragut (exceptie 2 romance cu care ne-am imprietenit), mancarea nu prea grozava. Micul dejun bufet suedez era ok nici foarte bogat dar nici foarte sarac, meniul clasic de la ei cu mezeluri, unt, gem, ceai, lapte, cafea, sus, branza, masline e. t. c.
Mancarea de seara era meniu fix format din supa (la plic), felul doi si un fruct. Nu era foarte buna dar nici nu mureai de foame.
Ca si majoritatea hotelurilor din Grecia era a afacere de familie dar patroni nu mi s-au parut prea interesati de parerile clientiilor, de sugestiile sau nemultumirile acestora. Cand se lua micul dejun aveai impresia ca se uita sa vada care cat consuma ceea ce nu era tocmai placut. Mie personal mi-a displacut atitudinea patronilor, dar am avut noroc cu cele doua romance cu care ne-am imprietenit si care ne-au ajutat cu sfaturi referitoare la imprejurimi.
Am vazut ca au fost si cativa clienti foarte nemultumimiti, tot romani care au incercat sa isi uneasca mesele pt ca erau un grup numeros dar nu li s-a permis.
Am incercat sa nu petrecem foarte mult timp in hotel ci sa vizitam cat mai mult, asa ca mai multe detalii nu pot da.
Alt lucru care mi-a placut la acest hotel era faptul ca teresa hotelului era unita cu pizzeria hotelului care era vesnic plina pt ca faceau o pizza deosebit de buna. Aveau si serviciul de livrari la domiciliu asa ca toata ziua si special seara mirosea delicios. Am avut si reducere de 10% la achizitia acesteia pt ca eram clienti hotelului.
Per total a fost o vacanta reusita, m-as intoarece cu placere in statiunea Polichrono dar nu la acest hotel. As merge doar sa mai savurez o pizza acolo...
Trimis de alyna_oradea in 20.08.12 13:27:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: A fost prima data cand am fost in Grecia respectiv in anul 2009, pt ca am mai fost ulterior in 2010 in Platamonas la Hotel Niko's Paradise.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alyna_oradea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.01887017 N, 23.52628430 E - neconfirmate încă
Modificat anul sejurul in 2009 (era setat 2012); alyna_oradea, rog confirma ca am 'ghicit' corect.
@webmaster: Da este corect anul 2009 asa cum ati modificat. Va multumesc!