Dupa un zbor de aproximativ 12 ore, pe ruta Bucuresti-Istanbul-Bankok, iata-ne ajunsi la destinatie: Bankok, orasul care nu doarme niciodata, diferenta de fus orar fiind de doar 5 ore fata de Romania. La o sedere sub 15 zile informati de la ambasada am ales varianta Visa on arrival, care se acorda in aeroport pt o perioada de 14 zile. Avand rezervata masina hotelului, am fost intampinati in zona de asteptare a bagajelor de un tip dragut, zambitor care s-a ocupat de toate formalitatile, in 10 minute fara sa ne descebalim eram deja in masina care ne astepta in fata aeroprtului. Dupa un transfer care a durat in jur de 30 de minute iata-ne ajunsi la hotel.
Formalitatile au durat foarte putin, personalul este foarte primitor si zambitor, insetati sa te informeze cu privire la orice tine de imprejurimi.
Camera este imensa, curata, prevazuta cu bucatarie si lving imens intr-o panorama uluitoare. Internetul de mare viteza, micul dejun diversificat si gustos.
Hotelul este situat in zona linistita Langsuan Road, unde esti inconjurat de hoteluri luxoase, centre spa si prea putini vanzatori ambulanti... Orice sursa de deplasara alegeti e convenabila de la taxi, tuc -tucul si train station-ul este la 5 minute de hotel.
Recomand acest hotel.
O sa descriu nebunia orasului in rubrica despre Bankok.
Trimis de allina in 23.11.13 10:21:10
- A fost prima sa vizită/vacanță în THAILANDA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (allina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 13.73876200 N, 100.54322100 E - CONFIRMATE
Denumirea hotelului pe pagina oficiala este Natural Ville Managed By Accor. Am schimbat numele rubricii.
@allina: Arata f bine hotelul. Ai rezervat direct de pe siteul lor sau de pe booking? Transferul a fost gratuit dus-intors?
@Muffin2009: Nu stiu conditiile de procurare, agentia de tursim s-a ocupat. Costul sejurului a fost de 360 dolari si costul transferului aeroport-hotel a fost de 50 dolari.
@allina: Multumesc pentru parerile postate. Voi pleca in februarie in Thailanda cu 5 zile Bangkok si 7 Phuket. In Bangkok ma gandeam sa aleg Baiyoke sky iar in Phuket Outrigger laguna phuket beach resort. Spune-mi daca stii ceva despre zona asta Thalang District > Cherngtalay. Multumesc.
@ANDREEA10: Ambele alegeri sunt bune... vacanta minunata