BUN
Am plecat spre locatie cu putina indoiala. Odata ajunsi acolo ne-am "descretit" fruntile si am beneficiat de 10 zile de concediu superbe!
In fiecare zi am mers pe alta plaja din insula!
Hotelul Natassa e o afacere de familie, cu oameni primitori si calzi.
Camera mare, am stat fara probleme 2 adulti si un copil de 9 ani. un pat dublu king size si unul de o persoana, spatiu suficient in camera, dulap mare pentru haine, TV diagonala mare (nu l-am deschis macar!).
Hotelul are o piscina curata, e cineva care se ocupa, un bar "administrat" de Theodor, un tanar foarte atent, zambitor si dispus sa ajute ca absolut orice poate, oricand, atat el cat si sora lui Natassa.
Concediul a fost in regim demipensiune, micul dejun ok, cu omlete, branzeturi, legume, ceai, cafea, unt, dulceturi, fructe, prajituri, etc, destul pentru toti, iar cina cu supa (de obicei era surpriza, nu stiam ce primeam) locala, buna, cu gust si un al doilea fel de mancare ales cu o zi inainte, de obicei diferite feluri de peste cu garnituri sau carne de vita/porc cu garnituri, salata si tot timpul desert surpriza din partea casei.
Preturile la bar decente, in fiecare seara am baut vinul casei, undeva la 2-3 euro paharul, copiii au mancat inghetata tot vreo 2-3 euro, recomand bautura "tzipuro", cate un pahar dupa masa ajuta digestia.
Fara probleme la parcare, nu era vreo problema in a gasi loc de parcare in curtea din spate a hotelului.
Gradina destul de mare, cu multe mese distantate, foisoare, unde se pot petrece seri deosebite.
Recomand locatia!
Trimis de daniel lungu in 01.10.21 14:43:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Paralia Katerini
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (daniel lungu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.71395991 N, 24.74414630 E - neconfirmate încă
Bun revenit pe site cu impresii, după o pauză semnificativă.
Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
@webmasterX: locația este cea din Limenas, nu cea care apare pe hartă. Este vorba probabil de o altă locație.
HOTEL NATASSA
+30 2593 061364
maps.app.goo.gl/rCN6x5dLbumVHnyx7
Aceasta este locația.
@daniel lungu: În acest caz, înseamnă că nu ați fost la Villa Natassa Hotel, SKALA POTAMIA (rubrica unde ai încărcat review-ul), ci la o altă unitate, cu aproximativ același nume, aflată undeva în zona SKALA POTAMIA (așa rezultă din coordonatele indicate)
Mutat în rubrica "Natassa Hotel, SKALA POTAMIA (C. AKTI)" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Bună ziua, nu reușesc să editez locația și implicit să schimb hotelul. Rog să schimbați dvs. Mulțumesc!
@daniel lungu: e schimbat deja, de noi.
vezi, mai sus, ce am scris - reiau
”Mutat în rubrica "Natassa Hotel, SKALA POTAMIA (C. AKTI) " (nou-creată pe sait)