Bună seara,
Am fost cazați la aceasta pensiune (se tine hotel dar este departe de asa ceva).
Undeva la 2 margarete.
În prima zi era un jeg de nedescris : baia nespălați, plin de par peste tot, mobilier în baie învechit și nespălat. Am cerut o matura și un mop la patroana. am cumpărat un cif de la supermarket și am făcut camera locuibila. A doua zi am făcut mișto de cameriste (2 bulgaroaice) facandu-le cunoștință cu cif.
Clădirile sunt vechi, elementele de lemn sunt vhi ci putrezite.
Partea buna este ca mobilierul în camera este nou, lcd, este piscina și noaptea după ceva chef faci baie fără sa mai bagi de seama la scara care este subreda. patroana este ok, cam ciudatica. patronul are 150 kg și mi-a făcut impresia unui om care trăiește sa mănânce. Cameristele bulgaroaice, degeaba dați tips sa facă curat, este la fel.
Mâncarea dimineață: ceva mezel foarte grețos, cașcaval de soia, oua fierte, margarina (da, margarina, nici măcar unt), gem, lapte de vaca, cereale, ceai negru, pâine. Am cerut la patroana castraveți și măsline - s-a conformat.
Masa de seara - bunicica. Musaca, tocăniță de porc cu orez, calamar, hamsii - feluri ok. Fel naspa- o supa chioara de orez, spaghete bologneze (copilul prietenilor și nevasta-mea au varsat după masa).
Barul jalnic, în fiecare seara patronii stăteau la bar și așteptau musterii. jalnic. Noi am preferat mereu sa ieșim spre disperarea lor.
Concluzie: pe o scara de la 0 la 10 : 6 spre 7.
O data de venit este ok, niciodată a doua oara.
Trimis de NIKYSAN in 06.07.15 03:23:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (NIKYSAN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2019 Nu recomand / de evitat — scris în 24.06.19 de Marinela26 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2016 Hotel Natasa 3* Tassos — scris în 28.05.17 de AndreeaDia* din CâMPINA [PH] - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Nu recomand — scris în 20.08.15 de Sorin. Popa din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2014 Ne-a placut mult — scris în 01.02.15 de dogvl78 din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 O saptamana in Thassos — scris în 31.07.14 de dertog din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Nu recomand — scris în 04.01.14 de corinamari din PLOIESTI - nu recomandă
- Jul.2013 Oribil — scris în 26.07.13 de SpeedMania din BUCURESTI - nu recomandă