asteptam de mult un concediu in turcia pentru ca am auzit despre hotelurile de 5 stele si calitatea serviciilor oferite de acestia. vacanta la narcia resort a fost sub asteptari din urmatoarele motive:
-plaja foarte mica si aglomerata cam 10 m latime si vreo 20 de m lungime pentru un hotel cu vreo 250 de camere, daca vroiai sa stai la umnbra pe plaja trebuia sa duci prosopul dimineata la 6 30., la restul hotelurilor din preajma erau tot timpul seslonguri libere aici u mai gaseai la 9 dimineata
-au o gramada de sncks bar dar mancarea e pana la ore fixe la pranz e pana la 2 30 iar la snakcs bar de la piscina pana la3 30poti sa mananci pizza sau ceva uscaturi iar de la 3 30 pana la 4 30 doar cartofi cu ketchup. daca am ajuns la 3 30 si eream cu farfuria in mama le-au strns in fata mea si dusi au fost...
-curatenea se face la orele 14-16 cand fetita dormea asa ca vreo trei zile nu ne-a facut nimeni curatenie
-foarte cald nu au aer conditionat care sa faca fata la masa etc.
Trimis de iulia_marchis in 30.06.12 16:19:12
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iulia_marchis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu pot s acred ca ai platit 5000 euro 2 adulti cu un copil 7 nopti. E aberant ca doar nu ai fost la Rixos Premium.
@vaio: am platit 1090 e cu tot cu taxa de aeroport
@vaio: Trebuia sa specifici ca cei 5000 erau lei. Aici lumea vorbeste in euro la tarife.
- Aug.2022 Si plusuri si minusuri, plaja si marea fac toti banii, per total ok — scris în 09.09.22 de fla41 din BUCURESTI - RECOMANDĂ