langa parcul olimpic se gaseste si fabrica bmw
nu ratati expozitia este desprinsa dintr-un film sf
de la ora 15 puteti avea sansa sa vizitati si linia de ansamblare
de asemenea trebuie sa vizitati deutche museum cel mai mare muzeu tehnico stiintific din lume (cel putin asa se lauda nemtii)
de stat am fost cazati in suburbii de unde am calatorit foarte usor cu S-bahn (ceva de genul ROR in Franta) si apoi cu U-bahn (metroul lor). Am cumparat o asa numita tagpartnercart 9 euro pot merge pana la 5 adulti cu ea toata ziua cu S si U bahn
de asemenea vizitati maximilianstrasse pentru cumparaturi
beti berea bavareza in special weissber (bere alba- sper ca am scris corect in germana)
Trimis de eduardpetrut in 31.08.10 14:30:04
- A fost prima sa vizită/vacanță în GERMANIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (eduardpetrut); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
scurte impresiile... si mai scurta melodia... pardon coloana sonora atasata!!!
@eduardpetrut - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
===
Mutat în rubrica "Muzeul BMW (BMW Welt), MUNCHEN" (nou-creată pe sait)
- Jul.2016 In vizita la muzeul BMW si BMW WELT — scris în 09.08.16 de mcse2000 din GALATI - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Vizita la Muzeul BMW — scris în 17.05.12 de adryana din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2010 In vizita la BMW Museum — scris în 28.01.10 de bluewave din BUCURESTI - RECOMANDĂ