Un rasfat un pic cam scump: Muzeul de ciocolata din Praga
In excursia avuta de 1 decembrie in Praga am vizitat si Muzeul de Ciocolata.
Se afla pe una din strazile de langa Ceasul Astronomic si anume Celetná.
Biletul de intrarea este echivalentul a aproximativ 10 euro.
Dupa achizitionarea biletului am primit la degustat cate 2 praline belgiene de persoana, am scapat de geci si am urcat scarile.
Sus ne-a intampinat un timp tare simpatic pe care o sa il vedeti si in pozele atatasate. Acesta a sustinut o demonstratie live cu modul in care se face ciocolata la ei. In spate pe un TV mai erau si alte imagini de completare.
Demonstratia a durat vreo 10 minute si la final fiecare a primit la degustat o pralina realizata de el.
Dupa aceasta am vizitat "muzeul proriu-zis erau tot felul de masinarii expuse si afise.
Apoi erau 5 automate cu cipsuri de ciocolata de diferite arome si tari de provenienta din care puteai degusta la discretie.
Mai apoi se afla un loc dragut de joaca pt copii cu un tunel si un podet.
Cam atat a fost tot muzeul de ciocolata. Am terminat tot ce era de facut in maxim jumate de ora si am primit la degustat 3 praline de calitate superioara si la discretie chipsuri de cioco de 5 tipuri.
A fost o experienta interesanta si placuta, dar un pic cam scumpa as zice eu.
Trimis de Gabriela TM in 06.01.17 11:33:00
- A fost prima sa vizită/vacanță în CEHIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gabriela TM); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2016 Tur virtual [Centrul de vizitare] Staropramen — scris în 06.01.17 de Gabriela TM din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Dec.2016 O experienta interesanta parca rupta din copilarie - Muzeul Comunismului din Praga — scris în 06.01.17 de Gabriela TM din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Muzeul Figurilor de Ceară din Praga — scris în 10.01.17 de zlatna din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Muzeul Apple din Praga — scris în 14.11.17 de Klaudyia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Prin Praga, spre Muzeul Național al Tehnicii — scris în 24.12.15 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Cheiul si Muzeul Bedrich Smetana - Praga — scris în 20.08.13 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Aug.2010 La pas prin Praga – Turnul cu Ceas, muzee inedite si altele — scris în 16.12.10 de magdalena din BUCUREșTI - RECOMANDĂ