BUN
Foarte bine pentru o familie cu copii
Criterul dupa care am ales hotelul a fost pozitia sa pe plaja. Hotel-plaja-mare. Gata cu caratul jucariilor la plaja si inapoi :)
despre SERVICII
Nu toti angajatii stiu engleza (sau romana) dar mereu ne-au ajutat cand am avut nevoie de ceva.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Curatenia in camere a fost buna, prosoapele schimbate la timp. Am ales camera cu vedere la rezervatie si am avut tot timpul racoare fara sa fie nevoie de AC.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mâncarea din restaurant a fost gustoasă, dar aproximativ 80% mereu la fel. Pentru ca nu pleci in vacanta doar sa mananci, la noi a fost ok si am avut ceva potrivit de mancat la fiecare masa.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja curata si bine ingrijita. Partea negativa a reprezentat-o faptul ca primele doua randuri de umbrele de la mare erau contra cost. Nu a fost o problema sa stam pe randul 3, mai ales ca primele doua randuri au fost mereu neocupate.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Distractia si relaxarea se intampla la Gergana, hotelul de langa.
Trimis de andreichis in 05.07.22 23:01:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Balcic, Constantin si Elena
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreichis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 108013&hid=7039.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Jul.2019 Nu recomand — scris în 05.08.19 de DanaPaula din BOTOşANI - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Mura, peste asteptari — scris în 11.08.18 de Monicasp din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Ingrozitor — scris în 03.08.18 de Diana Dy din BUCURESTI
- Jul.2018 Dezastru — scris în 03.08.18 de goldenfishy din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2018 Groaznic! — scris în 02.08.18 de CristyanF din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2018 Rusalii la Albena – hotel Mura — scris în 01.06.18 de MoniQ69 din GALATI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Mult prea laudat — scris în 10.09.17 de mt314 din BRASOV - RECOMANDĂ