Hotelul Mukarnas Spa Resort este o locatie care se apropie de 5* stele dar este pacat pentru plaja care ar fi suficient de lunga si lata, dar plina de pietre chiar bolovani in unele locuri, asa ca fara incaltaminte risti sa-ti rupi vreun degetel! Intrarea in apa de si din imagini nu se vede a fi abrupta, dar totusi este deoarece la 5-6 m de mal ajunge la umeri, iar cine nu stie s-a inoate trebuie sa stea cocotat pe bolovani, ceace este destul de (neplacut).
In perioada de dupa 6 septembrie cand am fost eu am avut parte de 2 ploi de scurta durata (de vara) in rest zile foarte frumoase calduroase cu temperaturi de peste 30 grade, valurile marii au fost mari (mare cam agitata) dar totusi placuta pentru ca apa a fost calduta iar miscarea continua a marii da o senzatie aparte (unora).
Gradina este bine intretinuta de gradinari harnici, cu alei frumoase, locuri unde te poti odihni si privi spre cactusii, lamaii, portocalii, rodii etc.
Personal amabil, curatenie si mancare specific UAI (turcesc), camere spatioase majoritate cu vedere spre mare (lateral mare), bazarul este aproape 10 minute de mers pe jos.
Trimis de Robert Sch. in 09.12.14 15:40:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Robert Sch.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2018 Sejur reușit — scris în 06.09.18 de Angela123* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Niciodata inca o data! — scris în 23.08.17 de Tynutza din BUCHAREST - nu recomandă
- Jul.2017 Nu tocmai ca în fotografii — scris în 30.04.18 de Allia Georgia din TIMISOARA - nu recomandă
- Jul.2017 Mukarnas Bine spre foarte bine — scris în 05.08.17 de ioan dorin din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Aug.2016 O mare dezamagire — scris în 16.09.16 de hascu liviu din BOTOșANI - nu recomandă
- Jul.2015 Un hotel frumos ca arhitectura — scris în 24.07.15 de Oanaaaaa din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Inspirata alegere — scris în 20.02.15 de RossoNerro din BUCUREșTI - RECOMANDĂ