Salut ieri am terminat sejurul la mukarnas [acum sunt cazat in istanbul doua nopti dupa care plec in buc] deci sa incep.
Hotelul este super frumos, frapeaza in special arhitectura stil orientala [intrarea in hotel cred ca este inspirata din intrarea din moscheea albastra ].
Hotelul este ok, camerle sunt spatioase, curate [curatenie in fiecare zi+alimentare minibar] dar totusi fata de ce scrie despre el exista ceva lipsuri cum ar fi:
1] rezervarea la ,,restaurantul a la carte ,,costa 5 e deci nu este gratuita;
2] au internet peste tot dar sunt 2 retele una ,,free ,,care merge in ,,hopuri ,,si una ,,high speed ,,care costa 1 E pe zi. Oricum nici aia nu prea are viteza cine stie ce. totusi daca stati la piscina aveti net poate cateodata si de pe ponton.
Plaja mai precis intrarea in apa plina de pietre [recomand sa va incaltati cu tenisi] eu am stat pe ponton si nu am avut probleme cu intratul in apa.
Masa destul de consistenta dar nu sunt multe feluri de mancare ca in alte locatii, seara trebuie sa te duci destul de devreme ca sa prizi loc... bauturile nu cine stie ce [sunt locale].
Partile bune sunt programul de animatori seara spectacole in amfiteatru, piscina ok, aqua parc ok, [au si un aqua parc pentru copii ] centrul spa si cu ocazia asta va recomand din toata inima sa l folositi. mai ales baia turceasca si sauna. Noi de exemplu stateam la plaja [pe ponton ] de la 8-12 apoi in camera dus, masa de pranz apoi de la 15-17 la spa apoi iar la plaja. zic asta ca dupa ce iesi de la spa iti dispare toata oboseala acumulata [de la soare in special].
Personalul hotelului f amabil stie engleza, germana rusa [cred ca in viitor vor invata si romana la cati romani se duc ] era sa uit la nivelul -2 se afla sala de jocuri dar nu este [moca] cum scrie in prezentarea hotelului.
Nu vreau sa par ,,snob ,,dar eu am fost si la alte hoteluri mai bune si am crezut ca si hotelul acesta este ca celelalte...
Trimis de Azrael in 01.07.14 08:14:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: lara kervansaray titanic marmaris grand pasa, alanya long bitch
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Azrael); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@nazy:
”[acum sunt cazat in istanbul doua nopti dupa care plec in buc]
ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
[În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc) ]
@webmaster26: pai impresiile se refera la hotel mukarnas
@nazy: impresiile despre Istanbul le vei încărca, desigur, într-un review nou, în secţiunea Istanbul
Buna, ma bucur ca aparem si noi in poza ta 03, poate pe viitor hasurezi personajele
@webmaster26: daca citesti cu atentie este vorba despre mukarnas ca terminase m sejurul cu o zi inainte acolo. despre istambul am zis doar ca am stat intermediar in drum spre bucuresti
- Aug.2018 Sejur reușit — scris în 06.09.18 de Angela123* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Niciodata inca o data! — scris în 23.08.17 de Tynutza din BUCHAREST - nu recomandă
- Jul.2017 Nu tocmai ca în fotografii — scris în 30.04.18 de Allia Georgia din TIMISOARA - nu recomandă
- Jul.2017 Mukarnas Bine spre foarte bine — scris în 05.08.17 de ioan dorin din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Aug.2016 O mare dezamagire — scris în 16.09.16 de hascu liviu din BOTOșANI - nu recomandă
- Jul.2015 Un hotel frumos ca arhitectura — scris în 24.07.15 de Oanaaaaa din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Frumos dar nu 100 % — scris în 09.12.14 de Robert Sch. din PETRILA - RECOMANDĂ