Anul acesta m-am reintors la Hotel Guiness MPM Bansko intrucat sederea din anul 2014 a fost una placuta, dar am avut parte de o mare surpriza.
Pot spune ca hotelul s-a degradat fata de anul trecut, personalul administrativ nu a acordat probabil atentie multor detalii care au dus la aceasta impresie generala, dar problema cea mai mare a fost mancarea, oribila!!! Micul dejun pot spune ca a fost acceptabil in cele 7 zile de sederea, cu toate ca omleta arata groaznic in fiecare zi...
Cina... probabil cea mai proasta mancare intalnita vreodata intr-un hotel. Mancarea a fost recilata in fiecare zi, nimic nu se arunca! Ce nu se manca intr-o zi, era refolosit a doua zi sau a treia zi sub o alta forma.
Spre exemplu daca astazi nu se manca puiul cu smantana, a doua zi aveam la cina pui cu smantana si ciuperci...
DEZAMAGITOR
Cu siguranta anul viitor nu voi mai apela la serviciile acestui hotel
Trimis de Radu Tiganus in 30.01.15 10:48:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Bansko, Giuness Hotel
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Radu Tiganus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 41.83082000 N, 23.47632700 E - neconfirmate încă