Sunt de acord cu prima postare - thassos e o insula foarte frumoasa.
Mouragio e un hotel de categorie B, care ofera doar cazare. Curat, cochet datorita tamplariei albastre, ingrijit... si, totusi, scump pentru insula asta.
Ca si unul din cei care a scris mai sus, am rezervat prin internet camera la acest hotel, dar apoi am vazut cate optiuni aveam acolo, la preturi si mai mici...
Atunci cand am fost noi avea o mare problema: pe latura din stanga hotelului se construia o alta cladire. Acum cred ca acolo se afla un bloc, care obtureaza privelistea.
Intr-adevar, gazda e tare placuta, dar noi am platit 40 euro pe camera si am gasit hotel de 3 stele, la mare, cu mic dejun in banii astia...
Trimis de ana radu* in 26.07.09 16:04:03
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ana radu*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna Ana din ce am observat am vazut ca ai si alte recomandari la alte hoteluri din punct de vedere raport calitate pret, ce ne ai putea recomanda? Suntem doua familii cu copii. Multumim in avans si asteptam cu interes recomandarile tale.
- Sep.2008 Un hotel ok, un pic de loc de mai bine, totusi — scris în 08.09.08 de ovidiu2* din BUCURESTI - RECOMANDĂ