In primu' rand, nu stiu sa spun de ce ar ajunge cineva sa stea intr-un hotel in Moers, dar daca eu am ajuns, si m-am intalnit cu romani la supermarketul local presupun ca mai sunt cazuri.
In cazul meu eram in interses de serviciu, cu treaba in Duisburg, un alt oras unde nu inteleg de ce ar avea cineva treaba :).
Oricum am "ales" hotelul la recomandarea unor colegi. In afara ca a fost ieftin, relativ la altele si ca era foarte aproape de serviciu, nu prea am fost multumit.
Este un hotel de familie si personalul este foarte primitor, nimic de zis aici.
Camerele sunt curate, intretinute, iarasi nimic de zis.
Camerele sunt insa foarte mici. Eu am stat intr-o camera mica, dar am vazut una minuscula.
Am stat la etajul 2 in mansarda unde nu poteam deschide geamul larg. in plus era cald in acea perioada, iar hotelul nu are A/C. Ventilator nenica. bun totusi, caci nici la birou n-aveam aer conditionat, asa ca il imprumutam pe cel din camera :).
Despre mic dejun pot sa spun ca a fost comestibil, ca am mancat mai rau si ca la banii astia poate ar trebui sa nu ma plang.
Locatia: Nici macar nu e in centrul orasului Moers, ci undeva la intrare intr-o intersectie.
Nu a fost oribil, probabil cat de cat ok pentru pretul lui dar una peste alta, mai bine in alta parte.
Trimis de catalinx in 18.09.13 16:09:35
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (catalinx); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 51.44443430 N, 6.66063520 E - neconfirmate încă