Un hotel bun pentru shoppingul si vizitare Madrid
Hotelul se afla chiar in centrul Madridului in renumita piața Puerto del Sol lângă stația de metrou cu același nume!
Magazine in jur cât cuprinde (am prins si o perioada de reduceri semnificative care la ei se desfășoară între 01 Iulie-30august).
De la hotel stația de metrou îți deschide drumurile spre toate destinațiile din Madrid.
Camera exact ca in poze, noi intr-o camera tripla am dormit doi adulți si doi copii! Internet in tot hotelul, f bun! Micul dejun îndestulător, nu duceam lipsa de nimic, dar completam mereu masa zilnică cu cumpărăturile de la Market.
Cazarea am luat-o cu 6 luni înainte la prețul menționat aici! Fiind un hotel central camerele se epuizează repede iar prețul creste pe zi ce trece!
Eu l-am ales pentru vizite in Madrid si voi reveni cu plăcere, poate chiar pentru shoppingul de care mai mult sau mai puțin avem nevoie toți!
Trimis de giovi_buru in 17.07.15 10:23:48
- A fost prima sa vizită/vacanță în SPANIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (giovi_buru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.41687600 N, -3.70495400 W - CONFIRMATE
@giovi_buru - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Mutat în rubrica "Moderno Hotel, MADRID" (nou-creată pe sait)
Pentru adăugarea câtorva fotografii poți folosi link-ul Adaugă poză.
@webmasterX: da este ok