Hotel Mitsis Roda Beach Resort and Spa de 5 stele, Corfu
mentiuni despre la Hotel Mitsis Roda Beach Resort and Spa de 5 stele, Corfu
- un MINUS foarte mare il au la cazare.
Este foarte multa umezeala si egrasie, unele camere au chiar si mucegai (o familie din grupul nostru au avut parte de o cazare de nici o stea: egrasie, pereti negri de la mucegai, prosoape rupte, etc.)
Am avut SURPRIZA, ca intru-na din zile un "Dorel" a varuit camera in care eram cazati in timp ce eram la plaja, motivare: fac asta in fiecare saptamana.
In rest, mancarea, locatia, personalul, a fost ok.
atentie la restaurante din Salonic, au obiceiul de a umfla facturile, noua pt 3 portii de cartofi prajiti si una de paste ne-a dat o factura de aproape 40 de Euro, in conditiile in care protia de cartofi nu era mai mult de 2,5 iar cea de paste de 7.
Bineinteles ca dupa ce le-am atras atentia servirea a fost pe masura supararii lor.
Trimis de Maia2618 in 18.07.18 14:04:35
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Maia2618); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.79575600 N, 19.77906300 E - neconfirmate încă
@Maia2618: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.
@Maia2618: buna ziua, am citit impresiile postate si m-am ingrijorat putin. Acum e prea tarziu sa mai schimb biletele, dar poate imi puteti da cateva ponturi legate de aceasta locatie si mai ales legate de cazare. Suntem un cuplu de bunici cu un nepot de 5 ani si as prefera o camera aproape de plaja si restaurant, eventual fara trepte de urcat. multumec anticipat.
Sabina
@sabinaioana:
Buna ziua,
pe plaja sunt bungalouri, daca ati facut rezervare prin booking, din cate stiu se primeste camera rezervata pe site, daca mergeti prin agentie, cum am fost si noi, primiti ce au liber la acel moment. La bungalouri a stat o familie, nu la cele care au vedere spre mare si sunt aproae de plaja, si acolo era mai multa umezeala decat am avut noi. Bungalourile de pe plaja sunt aproape de sala de spectacole, care e in aer liber si de obicei in fiecare seara de la 21 la 23 sunt spectacole facute de animatori, cam multa galagie daca vrei sa te odihnesti.
noi am fost cazati in camera 109, un fel de suita cu pat matrimonial si 2 paturi single, pt copii, in cladirea unde este si receptia.
Scari de coborat nu sunt multe, pe langa scari este o rampa, nu foarte abrupta. restaurantul; este la etajul 1, va sfatuiesc sa mergeti la inceputul programului de masa, deoarece spre finalul programului se statea la coada pt a intra in restaurant.
plaja este foarte aproape, are doar 2 randuri de sezlonguri, si e bine sa mergeti dimineata sa "prindeti" sezlonguri, fiind un resort foarte mare, capacitatea/spatiul destinat plajei cu nisip este relativ mic.
vorbind in ansamblu nu a fost chiar foarte rau, in afara de faptul ca am avut umezeala in camera, celelalte oferte lagate de restaurant - unde mancarea este buna si multa, legate de personal, de locul de amplasare, nu am ce sa comentez. au fost ok.
Va doresc sa aveti vreme buna, la noi a cam plouat, si un sejur frumos.
- Aug.2021 In general frumos — scris în 02.09.21 de ux122350 din PETEOSANI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Daca vreti mancare si piscina, e de voi. Daca căutați frumusețile Greciei, mergeți in alta parte — scris în 20.09.20 de camimatei din BACăU - nu recomandă
- Aug.2016 O destinatie deosebita aug 2016-Mitsis Rhoda Beach Corfu — scris în 05.09.16 de OanaCtin din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Un pic prea scump decat face — scris în 26.07.15 de ovi2 din CLUJ - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Hotel mult supraevaluat — scris în 08.07.15 de anastefy din CRAIOVA - nu recomandă
- Jun.2014 Superb — scris în 15.07.14 de roxi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 O alegere excelenta! — scris în 05.07.14 de ThePitea din BACAU - RECOMANDĂ