Cateva impresii cu privire la acest resort:
camerele sunt ff curate, insa, in rest nu il pot recomanda absolut deloc!!!
La mancare exista diversitate, insa trebuie sa ajungi la ora 19 cand se deschide, altfel risti sa nu mai gasesti ceea ce-ti doresti!! E penibil sa stai sa se deschida usile... risti sa nu mai gasesti masa, ospatarii nu sunt amabili sa-ti gaseasca o solutie, nu au capacitate pt cate camere sunt...
tot personalul este neprietenso, ai impresia ca ii deranjezi non stop... se poarta total diferit cu romanii fata de nemti, rusi...
la piscina, la ora 8 nu gasesti sezlong... ff greu, poatevpe la umbra, in cel mai fericit caz...
in afara de curatenie, nu pot da niciun plus acestui hotel!!
Cu siguranta nu o sa revin si nici nu il pot recomanda... pacate de aceste camere curate...
Trimis de Elena 1234 in 13.08.18 16:18:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Elena 1234); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Elena 1234: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
@webmaster26: da, sigur, raspundem la orice intrebare ni se adreseaza!
- Jun.2023 Vacanță pierdută, murdară și ORIBILĂ — scris în 23.06.23 de Rodica12 din MOLDOVA
- Jun.2022 Nu recomand — scris în 03.07.22 de ux125706 din SIBIU - nu recomandă
- Sep.2019 Nesatisfacator — scris în 15.10.19 de Alexandra_32 din SIGHETU MARMAțIEI - nu recomandă
- Aug.2019 Miracle, cu plusuri și minusuri! — scris în 06.12.19 de Rodyluciana din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2019 O vacanta frumoasa — scris în 25.08.19 de DL_HOLIDAYS din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2019 Anul acesta mi-am propus un concediu de vis si l-am avut alegand hotel Miracle resort of de Lara — scris în 20.07.19 de Gabi 69 din GRABAT TM - RECOMANDĂ
- Jun.2019 ...despre Miracle, cu drag! — scris în 04.07.19 de dragosh2* din TâRGU JIU - RECOMANDĂ