Am fost in sejur in perioada 26.08.2012-02.09.2012 si pot spune ca a fost un sejur foarte placut.
Hotelul intr-adevar nu parea de 4 stele, ar fi de 3 stele dupa mine, dar ce mi-a placut au fost sericiile personalului din hotel care erau foarte draguti si amabili. In cazul in care ceva nu-ti mergea imediat veneau sa-ti repare, fara insistentele noastre. Prosoapele erau schimbate zilnic si se facea curat in camera iar lenjeria de pat a fost schimbata dupa 3 zile. Ne-am lasat de toate in camera si nu ne-au disparut nimic.
Masa era foarte bogata si variata, gaseai chiar de toate, de la carne pana la fel de fel de legume gatite. Dimineata din pacate era acelasi fel de mancare zilnic, insa seara aveai feluri diferite, precum si prajiturele foarte bune si supe creme delicioase. Nu te controla nimeni in geanta la plecarea din restaurant, deci sunt sigura ca erau destule persoane care-si luau cu ei si pe plaja.
Ce nu prea mi-a placut a fost faptul ca nu aveai internet decat daca plateai si era destul de scump, iar la un hotel de 4 stele nu mi se parea normal acest lucru. Baia era doar cu perdea, nu avea cabina de dus... Asa ceva nu mai vazusem demult! Insa, per ansamblu a fost foarte bine la banii care i-am dat. Noi ne-am simtit excelent!
Peisajul din jurul hotelului era minunat, acesta fiind incadrat intr-o padurice. Seara stateai pe balcon si ascultai cum canta afara greierii... Superb!
Parcarea era cam mica, insa aveai loc. Nu erau foarte multe masini... si era gratis!
Hotelul era situat cam la 7 minute de plaja, erau de coborat niste scari, dar sincera sa fiu de-abia faceai putina miscare... si nu erau chiar atatea cum spuneau alti turisti!
Pentru cine vrea odihna si relaxare, eu recomand cu caldura acest loc!
Trimis de Alice_mihaela in 16.09.12 16:32:21
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alice_mihaela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Alice_mihaela: buna, va rog sa imi spuneti daca merg cu 2 copii au ce face acolo adica seara este animatie daca exista loc de joaca si daca la plaja se plateste ceva sau daca se gaseste pe plaja apa suc ceva.
va multumesc!
- Jul.2023 Nu recomand — scris în 29.07.23 de vali_ilie80 din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Satisfacator — scris în 20.09.18 de george19811 din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Lasă de dorit maxim! — scris în 24.08.18 de Ancuta00 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Dezamagire — scris în 05.09.17 de DaniL* din ARAD - nu recomandă
- Aug.2017 Excelent — scris în 22.08.17 de FLORIA 59 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Sejur Plăcut (15.08.2016 - 24.08.2016) — scris în 26.08.16 de Mihai2209 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Aşa şi aşa — scris în 11.08.16 de oana992 din ARAD - nu recomandă