As vrea sa impartasesc cu dvs. experienta noastra de la hotel Edelweiss. Sejurul nostru a fost unul scurt in care am reusit sa ne relaxam, in ciuda lucrurirlor care ne-au deranjat.
Am sa incep cu lucrurile pe care le-am apreciat:
-piscina curata (dar nu si saltelele de la sezlong)
-personalul deosebit de amabil (dar nu neaparat profesional, si aici ma refer in mod special la curatenie care lasa de dorit - va puteti convinge din pozele pe care le-am atasat)
-mancare buna -cu exceptia prajiturilor (care ori sunt foarte asemanatoare cu fursecurile- destul de vechi- ce pot fi cumparate la kg. din magazinele noastre de cartier... ori sunt cu crema si foarte artificiale),
mesei de dimineata (se serveste tipul englezesc de mic dejun: oua prajite in mult ulei, omleta... carnati..., parizer, un singur fel de cascaval. NU AM AVUT SUNCA PRESATA... : ... totusi este un hotel de 4 stele...)
In schimb, lucrurile care ne-au deranjat... evident tin de curatie! Peretii camerei si hotelului in general erau foarte murdari, praful domnea, prosoapele (schimbate zilnic) rupte sau destramate, feonul de par era dezmembrat (in timpul utilizarii ramai cu el in mana...), dusul era rupt... fara suport (deci esti obligat sa-l ti in mana pe toata perioada dusului), presiunea apei aproape zero... Da! La un moment dat nu curgea decat un fir de apa...)
Noi am reusit totusi sa ne bucuram de vremea buna, plaja curata... atmosfera civilizata DAR NU RECOMANDAM acest hotel!
Trimis de trandvrj in 27.09.11 10:28:05
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (trandvrj); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@trandvrj: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Jul.2023 Nu recomand — scris în 29.07.23 de vali_ilie80 din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Satisfacator — scris în 20.09.18 de george19811 din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Lasă de dorit maxim! — scris în 24.08.18 de Ancuta00 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Dezamagire — scris în 05.09.17 de DaniL* din ARAD - nu recomandă
- Aug.2017 Excelent — scris în 22.08.17 de FLORIA 59 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Sejur Plăcut (15.08.2016 - 24.08.2016) — scris în 26.08.16 de Mihai2209 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Aşa şi aşa — scris în 11.08.16 de oana992 din ARAD - nu recomandă