REZONABIL
Nu recomand
Am fost la acest hotel in perioada 23-28 Iulie 2023. Un hotel Ok, dacă nu ai pretenții prea mari.
Camerele curate (se făcea curatenie zilnic), prosoape schimbate zilnic.
Mâncarea nu diversificata, la modul ca nu erau foarte multe feluri de unde sa poți alege, dar nu mureai de foame. Ceva-ceva tot găsești. Deserturile slăbuțe, pentru cine este amator de dulce. Puteai lua in camera ce iti doresti (spre deosebire de alte locații). Nu era nimeni cu ochii pe tine.
Parcarea- 15 leva/zi.
Plaja la 10 minute de mers pe jos (bineînțeles pe scări ????????????), ca așa este cam toată stațiunea!
Partea neplăcuta a intervenit in ultima zi, cand ne-au pus sa plătim o sticla de vin pe care nu a consumat-o nimeni!!! Si chipurile nu puteai plăti cu cardul la Recepție nici parcarea nici cei 20 leva luați efectiv degeaba pt sticla de vin. Doamna care părea un fel de sefa ne a întors spatele cand am încercat sa ii explicam ca acea sticla de vin a fost adusă in camera copiilor (cu bunica) marți si a fost luată înapoi miercuri!!!
Probabil ca banii pt parcare si orice altceva sunt nedeclarați, si atunci e mai simplu sa iti spună ca nu este Ok cardul, pentru a plăti Cash.
Un sejur Ok, dar nu vom mai reveni, cu siguranța!
Trimis de vali_ilie80 in 29.07.23 14:09:19
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vali_ilie80); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun revenit pe site, cu impresii
Review nefinalizat - rog folosește linkul EDIT IMPRESII pentru a completa „datele tehnice” lipsă — nr. nopți, transport, preț/calitate etc
Suspendat până la conformitate
@vali_ilie80:
”Parcarea- 15 leva/zi.
La care hotel ați fost?
Pare puțin probabil să fi fost la hotelul Mirabelle din Argassi / Zakynthos
Cel mai probabil ați fost la MiRaBelle Nisipurile de Aur (fostul Edelweiss) — așa-i?
Mutat, la reorganizare, în rubrica "MiRaBelle Hotel (ex Edelweiss) , NISIPURILE DE AUR [Zlatni Piasatsi]" (deja existentă pe sait)
- Aug.2018 Satisfacator — scris în 20.09.18 de george19811 din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Lasă de dorit maxim! — scris în 24.08.18 de Ancuta00 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Dezamagire — scris în 05.09.17 de DaniL* din ARAD - nu recomandă
- Aug.2017 Excelent — scris în 22.08.17 de FLORIA 59 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Sejur Plăcut (15.08.2016 - 24.08.2016) — scris în 26.08.16 de Mihai2209 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Aşa şi aşa — scris în 11.08.16 de oana992 din ARAD - nu recomandă
- Aug.2016 Un sejur placut — scris în 07.08.16 de zdali73 din RM VALCEA - RECOMANDĂ