Marea tzeapa din Heraklion - Minos Imperial
Am fost in septembrie 2011 la hotelul Minos Imperial Luxury Beach Resort Spa 5 stele.
Nu va recomand acest hotel, nu are nici macar 2 sele. Nu va duceti la acest hotel. Este cea mai mare tzeapa, toti angajati cu care am vorbit ne-au spus ca ei nu mananca acolo, preferau sa manance la taverna dintr- un satuc pescaresc, iar asta spune foarte mult..., mancarea era si putina si acra/stricata, apa din piscina de copii era murdara iar topoganul nu fuctiona.
Tot in aceasta piscina de copii se gaseste si un vaporas care era plin de rugina si murdar (neingriit). La piscina cu topogane apa era foarte murdara, topoganele vechi bune sa-ti rupi spatele. La piscina cu apa sarata au doua insulite nu cu verdeata cu buruieni (Ambrozie) care dau alergii(dupa ce am ajuns in tara am fost la doctor cu unul din copii crezand ca este racit si am descoperit de ce tusea,stranuta,ii curgea nasul... pentru ca era aceasta buruiana pe langa piscina). La plaja la piscina de la cascada, doamnele ingrijitoare se apuca de curatenie dupa 08.30-09.00, si aceasta o fac doar o data pe zi.
In camera frigiderul nu fuctiona, ba mai mult au pus un prosop in el ca sa nu curga apa pe jos,iar in camere se simtea un miros foarte greu.
Apa primesti decat doua sticlute pe tot sejurul. Friptura de pui este din tacumuri (spate de pui) sau copanel taiat in 3 sau 4 bucatele.
A fost cel mai urat concediu de pana acum. Sper sa nu mai am asa ghinion.
Trimis de denisa theodora in 09.09.11 17:53:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (denisa theodora); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 35.32093700 N, 25.55038900 E - neconfirmate încă
Cf politicii site-ului, reviews-urile cu evaluari "zero peste tot" sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la suparare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate asteptata.
Daca doreste, autorul poate reveni asupra evaluarilor, fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (daca timpul alocat editarii a expirat)
- Jul.2012 Servicii groaznice, maxim 3 stele — scris în 15.07.12 de icleanugaby din TIMISOARA - nu recomandă
- Sep.2011 Hotel dragut dar serviciile slabute — scris în 05.01.13 de Alina23* din TIMISOARA - nu recomandă
- Sep.2011 Nu va lasati impresionati de pozele lor de pe net!!! - nu mergeti — scris în 24.09.11 de dora i din ARAD ROMANIA - nu recomandă
- Sep.2011 Nu mergeți la minos imperial — scris în 10.09.11 de Amy din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2009 Foarte frumos, desi cu cateva minusuri — scris în 26.08.09 de mihaela brasov din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2009 Vacanta linistita — scris în 28.07.09 de pam din BOTOSANI - RECOMANDĂ