Am calatorit in multe locuri din Europa, dar nu am fost tratati nicaieri cu atata aroganta!
Am optat pentru Hotel Mimosa datorita lipsei de locuri in alte hoteluri, hotarandu-ne tarziu asupra locatiei unde ne vom petrece concediul.
Ajunsi acolo, surprizele s-au tinut lant; parcarea am rezolvat-o la 700 m de hotel - 70 leva; baiatul cu bagajele nu a plecat din camera pana nu am deschis portmoneul - asadar, bacsisul era obligatoriu, nu optional.
Chiar daca am platit bilete cu all inclusive, am aflat ca programul lor de servire era de fapt de la 11 dimineata, pana la 11 seara; daca doreai ceva in afara orelor respective, erai servit la bar contra cost. La ora 23 se stingeau luminile, semn ca trebuia sa te retragi in camera.
Barmanii erau de doua feluri - cel de la piscina Toni, servea intotdeauna prima data baietii, daca intelegeti ce vreau sa spun, iar intepatele de barmanite din barul hotelului te serveau cu multa, multa aroganta, ca bauturi nu prea aveau, doar calde, iar gheata fiind foarte scumpa se termina foarte repede.
Dimineata trebuia sa te trezesti la ora 7 sa iti "rezervi" un sezlong punandu-ti prosopul pe el, altfel mai aveai loc doar pe iarba, iar drumul pana la piscina era plin de doamne care spalau pe jos si erau cu gura pe tine ca le calci gresia proaspat spalata, la baie acelasi lucru.
Internetul nu mergea nici pe bani, nici gratis, iar daca solicitai ajutorul celor de la receptie iti replicau ca nu e problema lor.
La plecare, in semn de ramas bun, ne-au acuzat ca lipsesc trei prosoape, albe spuneau ei, dar de fapt nu aveau decat prosoape bolite si vechi, nici vorba albe, pentru care cereau frumoasa suma de 60 leva.
Impresia pe care ne-au lasat-o a fost ca ii deranjam in mod continu, nu ca i-ar bucura faptul ca am platit 5100 euro, pentru 6 familii; important a fost ca am mers o trupa serioasa si am reusit sa facem haz de necaz!
Plusurile ar fi: mancarea - nu foarte diversificata, dar foarte gustoasa; animatorii - nota 10, mai ales Nadia, o veselie constanta si camerele spatioase si curate, pacat de personalul de doi bani!
In concluzie, oriunde dar nu la Mimosa!
Trimis de nicoleta m in 03.08.12 12:35:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, Kaliakra- cu totul altceva decat Mimosa
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicoleta m); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@nicoleta m: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute (vad ca ai avea despre ce sa ne povestesti!) sau viitoare
- Aug.2022 Mda... — scris în 14.09.22 de ALINAz86 din BUCUREșTI
- Aug.2022 De evitat — scris în 02.09.22 de ux127107 din BUCURESTI
- Apr.2019 Frumos ???? — scris în 30.04.19 de Alexandra_25 din BUCUREşTI
- Jul.2018 Hotel Mimosa Bulgaria — scris în 18.07.18 de mariokyx din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Multumita! — scris în 05.09.17 de elena81 din PERIş [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Mimosa - o experiență cu semnul întrebării — scris în 08.08.17 de Matteo din TâRGU JIU - nu recomandă
- Jul.2017 Jale mare... plingea si popa... — scris în 16.07.17 de ElDoctore din BRAILA - nu recomandă