Hotelul de exceptie - romanii se dau in petec

Am fost la acest hotel si sincer mi-a placut foarte mult.
Cazarea nu este pentru un hotel de 4 stele dar curat si placut, mancarea pe alese si nu ceva iesit din comun dar totusi a fost destul de gustoasa avand in vedere ca baietelul meu a mancat fiind foarte pretentios in ale mancarii
FELICITARI ECHIPEI DE ANIMATORI (SUPER BUNI) dar cireasa de pe tort au pus-o romanii care erau in proportie de 80%, seara dupa terminarea programului isi intindeau prosoapele pe sezlonguri pentru a le ocupa, intr_o seara o "cucoana de rrromania" a ocupat 7 sezlonguri pentru neamul ei mare si fereasca Dumnezeu sa te fi asezat pe cele ocupate ca faceau crize...
RUSINEEE NE MERITAM SOARTA
Recomand acest hotel celor care nu sunt pretentiosi cu siguranta voi mai veni la Mimosa
Trimis de katti_paun in 10.07.11 17:09:08
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (katti_paun); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”intr_o seara o "cucoana de rrromania"a ocupat 7 sezlonguri pentru neamul ei mare si fereasca Dumnezeu sa te fi asezat pe cele ocupate ca faceau crize...
Tocmai de aceea a aparut o sectiune pe blog, Politia bunului simt in vacanta (citeste aici), locul ideal pentru postarea unor fotografii cu astfel de cazuri (daca aveti).
Care este problema cu parcarea? Adica este gratuita sau platesti? Si daca platesti, cat?
parcarea la hotel este gratuita dar daca nu mai ai loc de parcare te sfatuiesc sa mergi la o parcare cu plata 5 leva pe zi ca daca nu o ridica politia locala
Daca nu gasesti loc de parcare in fata hotelului, te trimit cei de la receptie la o alta parcare, dar platesti 5 leva/zi la hotel? cat de departe e acea parcare si daca e pazita? Multumesc.
ar fi si greu sa gasesti loc in parcarea hotelului, tinand cont de faptul ca nu sunt mai mult de 15. Pentru un hotel de dimensiunile Mimosei, parcarea e o gluma.
Dupa neajunsurile din iunie, cred ca au refacut serios tot ce inseamna grija pt. turist.
Crede-ma, nu mint si nu am nici un motiv sa denigrez un hotel... citeste si alte review-uri si constati ca nu am mintit. Au fost si alte natii in afara de romani care au avut necazul sa strice vacanta la miimosa si e posibil sa fi trecut si OPC-ul pe la ei... pe 23 iun a fost scandal mare la hotel...
Ma bucur ca v-a placut, v-ati simtit bine si nu ati avut probleme! Ai mai fost si la alt hotel in Nisipuri sau Bulgaria de 4 pt.comparatie?
Hai, fericire!
- Aug.2022 Mda... — scris în 14.09.22 de ALINAz86 din BUCUREșTI
- Aug.2022 De evitat — scris în 02.09.22 de ux127107 din BUCURESTI
- Apr.2019 Frumos ???? — scris în 30.04.19 de Alexandra_25 din BUCUREşTI
- Jul.2018 Hotel Mimosa Bulgaria — scris în 18.07.18 de mariokyx din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Multumita! — scris în 05.09.17 de elena81 din PERIş [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Mimosa - o experiență cu semnul întrebării — scris în 08.08.17 de Matteo din TâRGU JIU - nu recomandă
- Jul.2017 Jale mare... plingea si popa... — scris în 16.07.17 de ElDoctore din BRAILA - nu recomandă