Am citit un articol despre un sejur "ratat" la hotel Mimosa, si am fost uimita deoarece si noi tot acolo am fost si pot sa spun ca a fost totul ok.
Noi am fost extrem de multumiti de cazare (camera super curata, room-service impecabil), cu parcarea intr-adevar era o problema dar o noapte am tinut masina pe trotuar in fata hotelului si a doua zi la eliberarea primului loc am fost contactati si ni s-a dat loc.
Deci cu putina bunavointa se poate. Noi am fost si cu copil mic si eram destul de circumspecti la plecarea din tara dar totul a fost super.
De mancare sincer nu am comentarii. Am mai auzit comentarii de cartofii prajiti, de supe, de cafea, dar mi se pare total nefondate (nu vreau sa zic mai multe). Personalul a fost corect cu noi si noi cu ei, vb frumos si nu esti cu capsa pusa si totul e ok. Daca te enervezi atunci nu rezolvi nimik.
Deci eu recomand acest hotel din suflet. O vacanta frumoasa tuturor
Trimis de vivi_10_frd in 24.06.11 18:39:41
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vivi_10_frd); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Fara suparare, se vede ca a fost prima eperienta in Bulgaria. Mie Mimosa mi s-a parut un hotel anost, sters. Fara animatie, comunist. Dar la pretul platit, poate ca e OK. In Romanica nu-ti ajung nici de buzunar.
Buna. in luna iulie, mergem si noi la acest hotel. Poti sa-mi spui te rog daca hotelul are echipa de animatie? Parcarea se plateste la acest hotel? daca da, cat? Multumesc.
Ati auzit ceva despre vreun virus care ar bantui pe la Hotel Mimosa?
De virusi nu am auzit, dar mi s-a parut un hotel anost.
Am fost cazata la Arabella, langa Mimosa, unde erau zilnic spectacole, animatie in aer liber pentru copii, ceea ce la Mimosa nu am vazut.
E drept ca si costul sejurului e diferit de la un hotel la altul...
Animatie exista, si chiar o echipa super. Are program in fiecare zi, exceptie duminica. De dimineata de la 10 parca, au program. Jocuri (la piscina, volei, polo etc.) disco pt copii, spectacole.
Tare echipa de animatie din cate impresii am mai cules.
Ce stiti despre enterocolita care a tinut hotelul in carantina saptamana trecuta?
Doamne... dar se compara Arabella cu Mimosa? la conditii si tarife? Si... cum se zice ca nu e animatie cand toata lumea lauda animatia? Voi vedea si eu incepand de pe 8 iulie numai bine
Cred ca ai fost la alt hotel sau in alta statiune... sau esti vreun agent de turism pus pe reclama?
Hai ,,fericire!
Hotelul are animatie, destul de draguta, ... parcarea nu se plateste si nici nu am auzita ca la acest hotel sa ai loc platit odata cu biletul (cum am vazut in alte comentarii). din nou va zic ca noi am fost foarte multumiti.
Enterocolita bantuie prin toate hotelurile in perioada iulie-septembrie, asa ca nu stiu daca e in functie de hotel. Daca vrei sa mergi cu bebe mic alege alta perioada iunie sau sept. pentru ca altfel o faci la noroc. Concediiii placute tuturor
Pai daca entrocolita bantuie in iulie -septembrie inseamna ca NU trebuie sa mai mergem, nu? EU ce sa mai zic... am fost in iunie... ... norocos, nu, ca m-a lovit chiar de ziua mea!
Hai, fericire!
Citeste review-ul meu! Daca vrei si alte detalii... intreaba! Chiar a fost inchis Mimosa o saptamana? Astia chiar au si Sanepid!!!
Hai, fericire!
sper ca nu te-ai nascut in bucuresti de ai asemenea impresii despre o asemenea locatie cu multa mancare de proasta calitate obtinuta *la impinge tava*. Ai auzit de cuvintele: *delicatese* sau* sa fi servit la masa*si sa savurezi un coniac bun nu bautura de la dozatoare de tip TEC, din timpul anilor *90
- Aug.2022 Mda... — scris în 14.09.22 de ALINAz86 din BUCUREșTI
- Aug.2022 De evitat — scris în 02.09.22 de ux127107 din BUCURESTI
- Apr.2019 Frumos ???? — scris în 30.04.19 de Alexandra_25 din BUCUREşTI
- Jul.2018 Hotel Mimosa Bulgaria — scris în 18.07.18 de mariokyx din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Multumita! — scris în 05.09.17 de elena81 din PERIş [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Mimosa - o experiență cu semnul întrebării — scris în 08.08.17 de Matteo din TâRGU JIU - nu recomandă
- Jul.2017 Jale mare... plingea si popa... — scris în 16.07.17 de ElDoctore din BRAILA - nu recomandă