Am ajuns la acest hotel într-o zi de octombrie 2008 destul de friguroasă, la 10 seara, cu un taxi luat de la aeroport, deşi, dacă aş fi ştiut atunci, aş fi putut plăti de 20 de ori mai puţin, venind cu trenul, pentru că hotelul se află chiar lângă gara şi autogara din Vilnius (iar aeroportul este la 6 km de gară şi este legat de aceasta de un tren rapid special, ce circulă din 30 în 30 de minute).
Pe de altă parte, hotelul este situat şi foarte aproape de zona centrală, a oraşului vechi.
Hotelul nu are dotări foarte grozave, dar la preţul de 30 euro camera dublă pe noapte (în ofertă), este convenabil.
Am avut o cameră la mansardă, nu foarte spaţioasă, încălzită cu un radiator electric destul de zgomotos, dotată cu TV, duş, toaletă.
Micul dejun, de tip continental, a fost destul de consistent, fără a fi totuşi pretenţios, fiind servit într-o sufragerie cam înghesuită, dar curată şi cochetă, situată la subsolul clădirii.
Hotelul nu dispune de restaurant, dar dacă vrei să-ţi prepari singur de mâncare, sau un ceai, o cafea, poţi utiliza dotarea din sufragerie şi să te autoserveşti.
Personalul este foarte amabil. Am lăsat bagajele a doua zi, când am făcut check out-ul la 12,00, până seara, fără nicio problemă.
Trimis de Costi in 09.12.09 12:41:30
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Costi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 54.67257779 N, 25.28713703 E - neconfirmate încă