Vila Mike's Nei Pori
Am fost cazati la aceasta vila 7 nopti, la sfarsitul lunii august 2016.
Vila este amplasata in partea de sud a statiunii, la 50 m de plaja. Are 3 etaje cu apartamente pozitionate atat spre strada cat si spre mare.
Noi am avut un apartament cu 2 dormitoare la etajul 3, cu vedere la mare (ma rog vederea era printre alte 2 vile situate in prima linie de la mare).
Apartamentul destul de spatios era compus dintr-un living mare in care era inclusa bucataria, canapea (foarte murdara husa care o imbraca), masa si 4 scaune, 2 dormitoare mici cu cate 2 paturi si o terasa mare cu masa si scaun.
Baia destul de mica, bineinteles fara articole de toaleta (decat hartie igienica), cu geam care dadea in terasa vecinului si cu un vas de toaleta crapat care a curs tot timpul pe durata sejurului.
Apartamentul l-am gasit curat la sosire cu lenjerie si prosoape curate. Pe durata sejurului nu s-a facut curatenie in camera dar ne-am descurcat singuri.
Proprietarul ne-a asteptat la sosire si ne-a dat cheile dupa care nu l-am mai vazut.
Recomand pentru persoane nepretentioase.
Trimis de alar in 04.09.16 15:26:53
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Mike's Apartments [Nei Pori], NEI PORI / PLATAMONAS" (deja existentă pe sait)
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
@alar: Multumim pentru informatiile oferite si impresiile impartasite. Alegeri inspirate si vacante frumoase!
- Aug.2021 Sejur prescurtat la Mike' s — scris în 07.05.22 de DOROTHEEA din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2015 Casa este decorată foarte atent, atmosfera e foarte liniștită și ne-a făcut să ne simțim ca acasă — scris în 15.08.15 de florin75a din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 O vacanta de neuitat — scris în 16.06.14 de timideea din TIMISOARA - RECOMANDĂ