In sejurul petrecut in insula Zakynthos am fost cazata la hotelul Metaxa din Kalamaki. Un loc perfect ca si locatie, inconjurat de flori multicolore, terasa incapatoare si o piscina in care te poti racori la orice ora doresti.
Desi se afla cam la 500-600 m de plaja acest lucru nu este deranjant deoarece eu sunt adepta mersului pe jos.
Nu stiu ce-si doresc unii cand afirma ca acest hotel nu este pe placul lor, sa zicem ca eu nu sunt pretentioasa si ca ar trebui sa ne caracterizeze modestia oriunde ne-am duce. I-as intreba daca acest hotel poate fi comparat cu unul de 3 stele similar de pe litoralul romanesc... (stim cu totii ce tarife mari se percep la cazare in majoritatea hotelurilor de pe litoral si ce conditii se ofera in raport calitatea serviciilor oferite -pret )
Va spun eu ca nu... are camere normale in limita bunului simt, curate, dotate cu plase pt tantari, AC, frigider si televizor (asta in cazul in care s-ar presupune ca te poti plictisi pe insula dar nici vorba de asa ceva; eu nici nu l-am deschis ca nu am avut timp: P); baia este curata iar prosoapele albe precum coala de hartie.
Micul dejun este normal si revin cu remarca pe care am postat-o unui alt membru al acestui site unde am subliniat ca daca nu mergi acolo pe principiul ,,mananc pana pleznesc", atunci dragii mei aveti ce manca: lapte, suc de portocale la cutie, oua, unt, gem, iaurt, cascaval, mezel, cereale, cafea instant si 2 feluri de paine pe care ai optiunea sa le prajesti la toaster.
Imi pare rau sa remarc acest lucru (nu ma pot abtine), desi sunt reguli clare care ti se spun la cazare si anume ca nu ai voie sa iei mancare la pachet dupa consumarea micului dejun, au existat concetateni de-ai nostrii care au facut acest lucru si proprietarii hotelului au fost nevoiti sa-i treaca pe lista neagra de a nu mai fi primiti in alt sejur.
De aceea va rog nu va mirati cand peste granita uneori constatati ca sunteti tratati altfel dacit restul cetatenilor de alte nationalitati.
Ca si loc de odihna eu am numai aprecieri pozitive referitor la sejurul petrecut in acest hotel. Proprietarii sunt foarte amabili si ne-au intampinat cu zambetul pe buze si cu bauturi racoritoare binevenite dupa un drum lung.
Va las sa apreciati si voi dupa ce vedeti fotografiile care intaresc spusele mele si sa trageti propriile concluzii.
Voi reveni cu impresii despre hotelul Alonakia unde am locuit in mai 2013 in insula Corfu.
Trimis de gabicata19 in 27.09.13 20:01:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Corfu si Kefalonia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabicata19); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației noastre de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
- Jul.2014 Hotel Metaxa - o experiență foarte plăcută — scris în 21.04.15 de nico_sara din BOTOSANI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Foarte multumiti de hotel — scris în 18.06.14 de aaandreea din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Hotel Metaxa NU! — scris în 02.07.13 de adina10 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2012 Ma voi intoarce... — scris în 18.03.13 de alinapopescu72 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Conditii de 2 stele — scris în 08.11.12 de Adelinne* din TARGU-MURES - nu recomandă
- Aug.2012 Hotel Metaxa — scris în 31.08.12 de yarine din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2012 Un hotel bunicel — scris în 18.04.13 de AndaLogan din BUCURESTI - RECOMANDĂ