Buna ziua,
Sejurul la acest hotel a fost placut pentru noi. Camera era curata (cu vedere la mare - pe lateral), ne-au schimbat prosoapele si lenjeria in fiecare zi. Frigiderul si aerul conditionat functionau (AC doar cand era intodusa cartela in lacasul ei).
Personalul a fost ok. Am avut animatie aproape in fiecare seara de care am ramas placut impresionati, Masa era destul de imbelsugata (aveai din ce alege, o gramada de salate, pui la cuptor si tocanita, vita, oaie, pastrav). Stateau fff bine la fructe (cirese - mari, prune, mere, pere, pepene rosu si galben). Intradevar bauturile si prajiturile nu erau punctul lor forte (bauturile erau niste imitatii de cola, fanta, sprite si unele facute din prafuri, in bere puneau gheata:(, iar prajiturile erau fff dulci si un fel de paine inmuiata in zahar). Mancarea parca era mai buna seara.
Aveau o pisica a restaurantului dar pe noi nu ne-a incomodat prea mult. Snack bar nu am apucat sa-l gustam, nu prea eram in hotel atunci. Micul dejun dupa parerea mea cam slabut... ou fiert, carnaciori prajiti, salam prajit si cascaval si branza de mai multe feluri, rosii, castraveti. Specific aveau dimineata o gramada de dulceturi - 10 tipuri cred ffffff buna - smochie, portocale, visine... Piscina era incapatoare si curata (cu exceptia a doua zile cand se stricase recircularea apei si arata ca o baltoaca verde).
Noi am facut excursiile cu Sandy fix de langa intrarea in tunelul spre plaja.
- Canionul Sapadere fff frumos ne-a dus cu jeepuri descoperite ne-am batut cu apa super si cu masa inclus
- Alanya am vizitat-o singuri - Turnul rosu, Castelul, Plaja Cleopatrei, Pestera Damlatas
- Boat trip in ultima zi
Plaja era curata, dar stancoasa si abrupta.
Per total suntem multumiti de sejurul petrecut.
Daca cineva doreste mai multe detalii poate da ecou.
Trimis de Raluca_D89 in 02.08.13 11:59:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Hotel Surtel - Kusadasi 2012
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Raluca_D89); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2013 Un concediu, un cosmar — scris în 14.02.14 de Cristiana Stan din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2012 De evitat — scris în 28.06.12 de arubatrading din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2008 Nerecomandat nimanui — scris în 21.02.09 de zpedro* din BUCUREşTI - nu recomandă