Fie că sunteți în tranzit spre coasta dalmată, fie doriți să vizitați orașul Zagreb, Hotelul Meridijan16 este cel puțin în opinia mea alegerea optimă. Un hotel curat, parcare proprie păzită, aproape atât de autostradă cât și de zona centrală a orașului. Însă cel mai mare atu îl reprezintă prețul care variază între 40-70 euro/noapte în funcție de perioadă, modul de plată (cash/card), parcare etc. Hotelul practică o politică flexibilă și foarte personalizată de prețuri pentru fiecare client în parte. Am stat de cel puțin 5-6 ori la acest hotel și de fiecare dată am plătit un alt tarif.
Recomand să faceți rezervări în avans deoarece hotelul nu are prea multe camere și este destul de popular. Camerele sunt curate, suficient de mari și mobilierul este modern. Hotelul nu oferă decât mic dejun (un bufet destul de variat), însă de la recepție vă sunt puse la dispoziție pliante de la diferite restaurante care livrează mâncare la comandă și pe care o puteți servi în restaurantul hotelului. Pe o rază de 10-15 minute de mers pe jos în jurul hotelului, se găsesc mai multe restaurante, dintre care favoritul meu este Mr. Chen, un restaurant chinezesc foarte bun.
Ca să ajungeți la hotel, deși din intersecția cu Ulica Grada Vukovara îl vedeți chiar pe colț în dreapta, trebuie să vă încadrați pe banda a doua înainte de semafor, să traversați bulevardul și apoi să intrați pe prima la dreapta. După aceea se merge în formă de U, cu două viraje la dreapta, venind paralel cu bulevardul. Dacă nu sunt locuri de parcare în curtea interioară (capacitate de maxim 5 mașini), se poate parca fără probleme pe trotuarul foarte lat din fața hotelului.
De la hotel se poate ajunge în centrul orașului în circa 20 minute pe jos, cu tramvaiul care are stația chiar vis-a-vis pe bulevardul Marin Drzic, sau cu taxiul (circa 3-4 euro).
Trimis de mauricius* in 21.08.13 16:28:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CROAȚIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mauricius*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
De fapt hotelul este cladirea bej/oranj (?) din dreapta semnului "1" marcat în bulina roșie de pe hartă, cea cu o mică parcare în curtea interioară. Se văd trei mașini parcate în față pe trotuar.