Melissa Hotel, Psakoudia, un concediu de cosmar!!
Un concediu de cosmar la Melissa Hotel, Psakoudia, in Sythonia - Halkidiki! Menzionez ca "bucataria si conditiile de servit masa" bune nu pot compensa "Mizeria de la hotel"!
Prietenii nostri din Germania ne propun un concediu in Sythonia!. Toate bune si frumoase pana aici!. Am sa vorbesc strict numai despre Melissa Hotel, Psakoudia!. Zis si facut!. Ei aveau sejur cu avion inclus 10 zile cu demipensiune la acest hotel. Noi pe cont propriu am facut bagaje pentru 2 adulti si doi copii iar dupa un drum de 12 ore ajungem la destinatie. SOC!. Alegem sa NU ne cazam in hotelul principal care se afla pe un deal, deoarece nu exista nici o protectie pentru copii la piscina, si ne cazam in hotelul nr. 2 la 2 km distanta de prima locatie, langa o constructie noua! (se poate vedea si in foto atasate), SOC!, Locatie mizera!. Nu mai vorbesc ca dupa trei zile deoarece prietenii nostri au insistat, am mai stat o zi cu mari rugaminti la Doamna Melissa care avea hotelul nr. 2 gol si care facea nazuri ca nu mai are camere libere, etc. Menajul era asigurat de o familie de romani din Baia Mare, care erau si ei nemultumiti de conditiile de munca! Ne-am despartit cu greu de prietenii nostri deoarece nu mai rezistam la tantari si mizerie si am plecat in Paralia Katerini unde de 7 ani ne petrecem concediul la gazdele noastre din Korinos Beach. Am zis ca am ajuns la civilizatie si am rasuflat usurati! NU RECOMAND Hotel Melissa!!. Mentionez ca in afara de faptul ca am petrecut cum petrecem de obicei 7 zile in frumoasa Sythonia, mai mult ca am fost cu prietenii nostri in fiecare zi pe o alta plaja superba si apoi inca 7 zile la civilizatie pe Kasandra sau la Korinos Beach singuri unde avem un hotel primitor pentru familisti, nu pot decat sa spun ca HOTEL MELISSA ESTE UN COSMAR!.
Trimis de vamistal in 21.05.12 13:13:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vamistal); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Chiar daca e mai veche articolul, alta data va recomand Philoxenia Bungalow din Psakoudia, e un pic mai scump, dar conditiile nu exista ca in Melissa...
Oricum Hotel Melissa nu ar fi ajuns dezastru daca cele doua fiica si sotie ar fi avut un comportament civilizat ori ba din contra nu ar fi existat, domnul Giannis ar fi tinut hotelul mult mai mult curat si serviciile de nota 10, dar se lasa influentat sau ma rog cred ca nu vrea sa le supere pe cele doua si face ca ele.
Ca si om dl Giannis este un om de milioane. Nu numai cu turistii se poarta asa, dna Melissa si fiica acestora, ci cu toata lumea, ma refer la localnici.
- Aug.2011 Dezamagire — scris în 01.09.11 de madalinam din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2011 JALE — scris în 23.07.12 de bgm_marcel din ROMAN - nu recomandă
- Jun.2011 Dezamagire — scris în 03.07.11 de ABBY82* din BRAILA - nu recomandă
- Aug.2010 Melissa Hotel, Psakoudia - o amintire trista — scris în 14.08.10 de Gabriela22 din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2010 NU MERITA — scris în 06.04.10 de Cosmin20 din CRAIOVA - nu recomandă
- Apr.2008 Minivacanta de Paste 2008 — scris în 29.03.10 de amalyca din - RECOMANDĂ