BUN
Un hotel corect, cu multe plusuri și câteva minusuri
Am petrecut un sejur reușit la Medina Solaria & Thalasso și, per total, am fost mulțumiți de alegerea făcută.
Hotelul este amplasat excelent, chiar pe plajă, camerele au fost curate, iar mâncarea a fost bună și variată. Am apreciat în mod deosebit preparatele tradiționale tunisiene și varietatea de prăjituri, care au fost excelente. Un alt plus a fost faptul că băutura Coca-Cola, era servita din sticle, nu de la dozator.
Un mare plus îl reprezintă și echipa de animație, foarte activă și implicată. Pe timpul zilei se organizau aquagym, gimnastică, polo în piscină și alte jocuri, iar animatorii reușeau să implice turiștii și să creeze o atmosferă plăcută. În fiecare seară exista un alt program de divertisment: cabaret, karaoke, bingo sau petreceri tematice.
Ca minusuri, în zona hotelului se simțea destul de puternic mirosul provenit de la numeroasele calești care plimbă turiștii prin stațiune. De asemenea, la toaletele comune se întâmpla uneori să lipsească hârtia igienică. Personalul hotelului părea uneori obosit și lipsit de entuziasm, însă, per ansamblu, a fost politicos și și-a făcut treaba.
Per total, consider că hotelul oferă un raport calitate-preț foarte bun. Nu este un hotel pentru cei ultra-pretențioși, care se așteaptă la lux și opulență plătind aproximativ 700 € de persoană. 🙂 Pentru acest buget, oferă o experiență corectă: curățenie, mâncare bună, acces direct la plajă și multe activități de divertisment. Eu l-aș recomanda
Sa nu uit de masajul profesionist din cadrul centrului Spa! Neapărat, să nu-l ratați! 😊
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de indiralisa_26 in 14.07.26 10:17:51
- A fost prima sa vizită/vacanță în TUNISIA
- Alte destinații turistice prin care a fost: Grecia, Egipt, Turcia, Austria, Italia, Spania, Bulgaria, Malta, Portugalia, Cipru, UAE
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (indiralisa_26); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.36988651 N, 10.54029150 E - neconfirmate încă
- Jun.2024 Medina Solaria - Hamammet / 2024 — scris în 29.06.24 de cczb din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2023 Hotel bun in Yasmine-Hammamet — scris în 12.06.23 de mihais68 din BUCURESTI - RECOMANDĂ