Personal lipsit de amabilitate
Vacanta mea si a familiei mele in Turcia a fost NEREUSITA. Desi am platit pentru 3 adulti (fetita avand 12 ani si jumatate) ne-au cazat initial intr-o camera cu 2 locuri. Am solicitat sa mi se schimbe camera si am primit la ora 10 seara Cenusereasa hotelului, adica o camera care nici macar nu avea o cadita in care sa faci dus. N-am dormit toata noaptea, peretii vibrau de tot felul de zgomote (feriti-va de camera 1101). Dimineata am solicitat la receptie schimbarea camerei si au recunoscut ca acea camera era oribila, dar au incercat sa o plaseze. Din 4 receptioneri doar unul vorbea engleza. Despre amabilitate nici nu putea fi vorba.
De catava ani imi petrec vacantele in strainatate si peste tot am simtit ca un client este tratat ca atare (am fost in Tunisia, Egipt, Grecia, Germania, Austria si Franta). In Turcia erau tratati bine rusii (care ocupau 80 % din hotel). Romanii eram considerati o umplutura, despre amabilitate nu putea fi vorba.
Stiu sigur ca niciodata nu voi mai merge in Turcia, iar acest hotel de 5 stele seamana (daca nu cumva e mai prost) cu un hotel de trei stele din alta tara.
Trimis de maria.bud in 07.07.09 20:22:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maria.bud); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.58369300 N, 31.87424200 E - neconfirmate încă
Suntem din Cluj si urmeaza sa plecam sambata in Turcia la Hotel Arancia.
Maria te rog sa ne spui cum a fost marea, mancarea si magazinele.
Multumesc.
In urma cu cateva zile ne-am intors din Turcia (hotel Aranchia). In proportie de 85% a fost totul O.K. Am plecat cu compania aeriana ATLAS JET surpriza neplacuta a fost ca, s-au dublat locurile cu cei ce erau imbarcati de la Cluj. Putina foiala, pana la urma ne-am asezat pe locurile ce au ramas libere. La intoarcere, in loc sa ne debarce la Bucuresti, ne-a dus pana la Cluj si apoi la Bucuresti. (doua decolari, doua aterizari -desigur cu emotii).
TEZ TOUR compania ce ne-a preluat, bine organizati. Autocar cu ghid pana la hotel. Am fost informati cu tot ce era necesar pentru acel sejur in mare parte. In urmatoarea zi, ne-am intalnit cu un alt ghid pentru mai multe detalii. Au in oferta diferite excursii. Noi am optat pentru o croziera pe Mediterana. Am fost dezamagiti. La pretul ce l-au cerut (34 eur/pers) nu au oferit prea multe. Initial ne-au informat ca vom fi numai romani dar, proportia mare a fost de rusi. Au fost in centrul atentiei.
La cumparaturi va trebui sa aveti nervi buni. Nu au aproape nici un pret afisat. Totul se negociaza.
Marea plina de pietre si bolovani. Plecati cu o incaltaminte adecvata. Mancarea, variata nu se face foame. Bauturile lor, la discretie. Camera curata. Daca veti lasa 1, 2 eur veti gasi asternutul in diferite forme. Daca am fi dorit o camera cu vedere la mare, ar fi trebuit sa dam bacsis 20-30 eur.
Va doresc un sejur cat mai reusit!
camelia, pacat ca nu ai folosit linkul ADAUGA IMPRESII NOI, aveai astfel posibilitatea ca "notele" (gradul de multumire, procentul) sa fie luate si ele in calcul la stabilirea mediei acestui hotel.
Daca doresti, nu e tarziu s-o faci nici acuma: copiaza textul postat, apoi apasa acel link.
- Sep.2023 Cel mai dezamăgitor concediu — scris în 12.09.23 de ux130734 din TâRGU JIU - nu recomandă
- Aug.2018 Nu recomand!! — scris în 11.08.18 de flaviuk din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2018 Mc Arancia, un mare [***] — scris în 10.08.18 de Larisa.o din MăGURELE [IF] - nu recomandă
- Jun.2018 Super frumos recomand — scris în 18.06.18 de Mamulos din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 O mare teapa — scris în 17.08.17 de iuli2016 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2017 MC Arancia, un resort de (...) — scris în 14.08.17 de bogdydan din SATU MARE - nu recomandă
- Aug.2015 Nu recomand — scris în 09.08.15 de corny din BUCUREşTI