Mergind in anii trecuti la rixos si ela quality, am zis sa incercam si un hotel nou deschis[mai 2011].
A depasit cu mult asteptarile, noastre fiind cel mai tare din toate care le am vizitat.
Camere imense si luxoase, curatenie in fiecare zi, inghetata algida si magnum, locul de joaca pentru copii nu era chiar terminat dar a fost OK, aquaparcul super.
Totul a fost OK si as merge si anul acesta dar au mai crescut preturile.
Il recomand tuturor celor cu copii si care iubesc luxul.
Trimis de dadda in 03.03.12 18:31:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dadda); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”Il recomand tuturor celor cu copii si care iubesc luxul.
Deci ni-l recomanzi tuturor, nu? Că doar, cu-i nu-i place... luxul?
Dar, cred că ar trebui să-l recomanzi, de fapt, celor ce şi-l permit, celor ce-şi doresc concedii în Turcia şi... celor pe care, crezi tu, că i-ai convins în puţinele rânduri pe care le-ai aşternut în acest review.
Na, pe mine nu m-ai convins! Ups... şi au mai crescut şi preţurile
Oare se merita sa dai atatia bani??? Cu 4200 de euro iti plateai un sejur de doua saptamani, inclusiv transport, chiar in Maldive...
- Aug.2016 Just Maxx Royal — scris în 14.09.16 de marga b din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2013 Scump! — scris în 30.05.13 de AlexandraTudose din BUCURESTI
- Sep.2012 Maxx Royal Belek - un hotel regal — scris în 30.05.15 de zake din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Calitate la superlativ!! — scris în 16.02.13 de liliana* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Sub asteptari — scris în 10.03.13 de angls* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Pur si simplu MAXX ROYAL — scris în 05.08.12 de Kalin7 din CHISINAU - RECOMANDĂ
- Jul.2012 O vacanța scurtă si frumoasă — scris în 02.08.12 de ariana din TIMISOARA - RECOMANDĂ