Hotelul a fost ales pentru petrecerea unui week-end in Sofia, pentru un grup de 8 persoane. Punctul forte a fost pozitia, la doar 5min de mers pe jos pana la principalele atractii turistice.
La rezervare am cerut doua apartamente de cate 4 persoane, dar odata ajunsi la receptie ni s-au pus la dispozitie un apartament cu 2 dormitoare, o camera dubla si un apartament cu un dormitor, fara vreo modificare de pret. De mentionat ca personalul de la receptie a fost foarte amabil.
Camerele oferite au fost FOARTE spatioase. Camera dubla a dispus de baie cu cabina de dus standard, iar apartamentele de bai cu cada cu hidromasaj si sauna (folosirea saunei este inclusa in pretul de cazare).
Singurul dezavantaj a fost ca, dintr-un motiv sau altul, sistemul de incalzire nu era pornit, dar cei de la receptie ne-au oferit radiatoare electrice si problema s-a rezolvat partial (camerele fiind foarte mari s-au incalzit destul de greu).
Micul dejun nu poate fi laudat, mancare multa, dar doar putin peste mediocra dpdv calitativ.
Bila alba pentru aspectul, dimensiunea si dotarile camerei, neagra pentru incalzire si mic dejun.
Recomandat pentru cupluri (apartamentul cu un dormitor este ideal), familii si grupuri de prieteni
Trimis de crissu in 17.10.10 23:07:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Varna
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crissu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@crissu, pretul 17 banuiesc euro indicat de tine reprezinta cazarea pentru o singura persoana? Iar ca durata in fisa tehnica ai scris o noapte desi in impresii povestesti despre un weekend. Daca exista vreo greseala scrie acest lucru intr-un ecou si corectam noi.
Salut, 17 euro este intr-adevar pretul pentru o persoana. Trebuie sa mentionez insa ca nu este pretul de la receptie, ci cel obtinut pe un site (nu cred ca am voie sa mentionez care anume). Daca imi amintesc corect, la receptie ajungea la 25 euro/pers.
Prin week-end m-am referit la sambata si duminica (sambata plecat de acasa, duminica intors...), deci am stat in hotel pentru o noapte, cea de sambata
Ok, multumesc pentru precizari, am modificat in fisa tehnica pretul pentru a se putea intelege mai bine.
Pe de alta parte daca agentia (site-ul) nu este din Romania nu este nici o problema daca o nominalizezi aici.
”Trebuie sa mentionez insa ca nu este pretul de la receptie, ci cel obtinut pe un site (nu cred ca am voie sa mentionez care anume)
ba ai voie, cu conditia sa nu fie vorba de o firma / sait din Romania.
Ok, atunci pretul a fost obtinut pe booking.com si nu cu foarte mult timp inainte (aprox 2sapt)
P.S: scuze pentru raspunsul intarziat, dar nu am primit mail cand am avut ecourile de la voi
” P. S: scuze pentru raspunsul intarziat, dar nu am primit mail cand am avut ecourile de la voi
Probabil ai dezactivat posibilitatea de a primi instiintari, verifica te rog.
Am adaugat in fisa tehnica informatiile referitoare la hotel si pozitionarea pe harta.
Cand ai timp te rog sa ne confirmi daca pozitionarea este corecta. Multumesc
@webmaster, nu am dezactivat, dar uite ca mailul de instiintare pentru ecoul tau mi-a intrat in spam la gmail (sa verificati sa nu fiti blacklisted...) si l-am vazut fix intamplator...
Da, pozitia pe harta este corecta si mentionez ca e si foarte usor de ajuns cu masina la el
- Sep.2017 Hotel Maxim Sofia - doar pretul este maxim! — scris în 23.09.17 de michirec din BUCURESTI - nu recomandă