Daca era sa ne luam dupa carcotasii care au scris ca hotelul nu face "banii" va spun eu: face toti banii pe care ii dati, la 200-300 Euro nu cred sa gasiti in Romania nici macar cazare intr-o camera de 3/4, fara mic dejun bineinteles...
Ne-am intors ieri (19 06 2012), este un hotel deosebit si o statiune pe care nu o vom avea curand in Romania.
Curatenie, bun simt (muzica la cote normale), multi straini si o atmosfera de vacanta, relaxanta.
Camera dubla achizitionata la agentie s-a transformat intr-un apartament imens doar pentru ca aveam copil, am fost realmente uimit de imensitatea acestuia (dormitor cca 5/6 si living cca 7/5 + baie si hol. Curatenie de 2 ori in cele 6 zile, demipensiune in regim bufet suedez cu mancare pe toate gusturile (Omleta excelenta, cafe dozator, crenvusti, carnati, branza-super, cascaval, fructe, prajituri...
Plaja foarte aproape si super curata, apa de asemenea limpede si fara... alge!
Piscina curata si mare (1,5m max) cu jacuzzi si dusuri aferente. Am vizitat Nessebar-ul cu autobuzele locale (1leva) am mers cca 12 statii in 20 minute, merita vazut si Burgas-ul un oras curat si linistit cu centru pietonal plin de magazine si pub-uri, cafenele, etc
Merita sa ne intoarcem la Marvel daca se va ivi ocazia, recomand cu incredere!
Un minus (singurul) ca nu era niciun post romanesc la TV sau nu am stiut noi sa-l setam pt ca meniul era in... slavona. N-au telegondola dar in rest sunt cu cateva clase peste noi. Ca sa inchei intr-o nota hazlie bulgarii au o vorba ei cred ca noi suntem mai bogati sau asta este impresia lor: "Rumania rich", am auzit-o de mai multe ori in timpul sejurului :)
Trimis de cris90 in 20.06.12 20:05:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Hotel Casablanca -Obzor
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cris90); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 Dezamăgit de personalul recepției — scris în 12.07.23 de ux129698 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2021 Nu, nu [...] — scris în 14.08.21 de ux121895 din TARGOVISTE - nu recomandă
- Jul.2021 Super vacanta — scris în 15.07.21 de ux120909 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Dezamăgire totala — scris în 07.08.19 de vali. din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2019 O mare dezamăgire — scris în 05.08.19 de ion 1969 din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2019 Cea mai proasta experienta posibila. — scris în 24.07.19 de MihaiAlmasan din BUCUREşTI
- Aug.2017 Hotel Marvel - Un sejur placut — scris în 14.08.17 de mitica070463 din SIBIU - RECOMANDĂ