Am fost la acest hotel in perioada 7-14 august.
nu stiu de ce multa lume scrie de rau despre acest hotel... nou ne-a placut tot ce am avut acolo.
mancarea foarte buna, servirea impecabila, camera frumoasa, personal amabil.
intradevar este o problema cu parcarea pt ca sunt putine locuri de parcare dar noi am gasit un loc exact in fata hotelului, . problema parcarii nu o are doar hotelul marvel ci toate hotelurile din jur.
despre mancare: nimic de reprosat o varietate mare de mancare oricat de pretentios gaseai ceva pe plac la fiecare masa erau in jur de 15 feluri de mancare, ciorbele si supele de obicei nu erau grozave dar am prins 2 zile in care sa dat ciorba de peste care era delicioasa si o ciorba de legume cu porc la fel de buna... fructe proaspete, prajituri ff bune. sucurile de la dozatoarele din sala de mese nu era de o calitate f buna dar cele de la baruri era bune
Despre camera: o camera frumoasa, curata, se facea zilnic curatenie, se schimbau prosoapele zilnic, chiar daca eram in camera femeia de servici ne intreba daca poate sa intre sa faca curatenie... nu inteleg de ce unii scriu ca era camera murdara si nu se schimbau prosoapele pt ca nu era deloc asa.
Oamenii buni nu mai fiti carcotasi si nu mai fiti asa pretentiosi pt ca romania noasta nu o sa ajunga niciodata la standardele bulgarilor, sa ne bucuram ca avem unde sa mergem la acelasi pret sau chiar mai ieftin decat in romania si la niste conditi f bune.
Plaja curata la ora 6 veneau utilajele sa curete plaja ceea ce in romania nu vezi, apa era curata fara alge iar pe plaja o liniste deplina fara manele si miros de mici si hamsi ca la noi... Pe plaje se vedea de la distanta unde erau romanii: doze de bere aruncate in nisip, chistoace de tigari langa cearceaf, mormane de coji de seminte in nisip si bineinteles galacia care o faceau.
Nu ezitati sa mergeti la marvel este un hotel cu niste conditi care la noi nu le gasesti nici la 5 stele, nu credeti toate rautaile de pe acest site pt ca pana sa ajungem acolo ne-am facut o mie de scenarii ce o sa ne astepte dupa vorbele celorlalti de pe site... dar nu a fost asa spre surprinderea noastra!!!
Mergeti cu incredere si nu credeti pana nu va convingeti cu ochii vostri!!!
Trimis de alexandra ms in 12.09.11 13:58:54
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alexandra ms); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 Dezamăgit de personalul recepției — scris în 12.07.23 de ux129698 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2021 Nu, nu [...] — scris în 14.08.21 de ux121895 din TARGOVISTE - nu recomandă
- Jul.2021 Super vacanta — scris în 15.07.21 de ux120909 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Dezamăgire totala — scris în 07.08.19 de vali. din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2019 O mare dezamăgire — scris în 05.08.19 de ion 1969 din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2019 Cea mai proasta experienta posibila. — scris în 24.07.19 de MihaiAlmasan din BUCUREşTI
- Aug.2017 Hotel Marvel - Un sejur placut — scris în 14.08.17 de mitica070463 din SIBIU - RECOMANDĂ