sunt atat de multe incat nici nu stiu cu ce sa incep...
hotel de 4 stele... dupa parerea mea doar 2 stele, asternuturi neschimbate deloc, prosoape, o singura data, uscator de par minuscul intr-o cutie, patul pentru copii o canapea extensibila deloc confortabila, vedere la mare doar intr-o parte, de fapt vedere la hotel Victoria Palace, locuri de parcare ioc. Un singur plus camera spatioasa... Hartia igienica de cea mai proasta calitate, nu exista un sapun lichid la baie din partea hotelului, o casca pentru par, nimic din ce inseamna 4 stele.
Mancarea, foarte proasta, pe principiul mult si prost, singura parte buna a fost cea cu legumele, multe legume proaspete, in rest... sincer, macrou congelat si pangasius congelat pot manca si in Bucuresti fara sa platesc 110 euro pe noapte...
Friptura cu foarte multa grasime, in special porc, mezeluri la micul dejun de cea mai proasta calitate; Eu personal, nu pot spune ca sunt o fitoasa, dar mai bun era parizerul romanesc decat polonezi lor prajiti si mezelurile lor de cea mai proasta calitate. Laptele batut, o chestie care mai degraba semana a altceva.
Sucurile un fel de apa colorata, scobitori nu am gasit cat am stat acolo, sarea
Prajituri de cea mai proasta calitate, fructe proaspete cei drept.
Piscina exterioara alta tampenie, niciodata nu au schimbat apa, sau poate nu am vazut eu, dar am vazut omuletii de pe acolo turnand clor cu nemiluita, iar sectiunea pentru copii are un singur topogan obosit. Masutele de langa seslonguri foarte jegoase.
Am uitat sa spun de angajatii hotelului care sunt foarte needucati si prost crescuti, care nu stiu sa vorbeasca frumos si nu au invatat ce inseamna sa fi amabil.
Per total sunt dezamagita, si cu siguranta nu voi mai merge a a doua oara in Bulgaria, nu am inteles de ce toti romanii merg in bulgaria.
Trimis de lilirod* in 01.08.10 01:53:06
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lilirod*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu vreau sa fiu rea, dar nu prea se mai schimba apa in piscine cam demultisor, de cand s-au inventat sistemele automate de filtrare. Ce au turnat omuletii aia in piscina nu este clor, ci o substanta pentru dedurizarea apei si dezinfectare.
noi romanii mergem la bulgari pt ca am gasit hoteluri la preturi acceptabile cu servicii ireprosabile.
nu toate hotelurile sunt la fel ca marvel, dar acum depinde si de pretentiile fiecaruia.
servicii ireprosabile?! sa ma anunti si pe mine daca descoperi asa ceva in Bulgaria, pls
nu fac parte dintre fitosi dar am calatorit f mult in interes profesional, stiu ce inseamna serviciu ireprosabil la un hotel de 4 stele
eu una nu ma refer strict la hotelurile de 4*, atata vreme cat hotelul ma respecta pe mine ca client, este curat, cameristele isi fac treaba, masa este variata si buna, bauturile ok, eu nu am ce reprosa. pe mine personal asta ma multumeste, (nu stau sa caut nod in papura) si nu am ce sa le reprosez. probabil nu sunt singura care crede asa.
in am fost la cateva hoteluri din bulgaria de 4* iar serviciile hotelului Kaliakra din Albena mi s-au parut ireprosabile.
- Jul.2023 Dezamăgit de personalul recepției — scris în 12.07.23 de ux129698 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2021 Nu, nu [...] — scris în 14.08.21 de ux121895 din TARGOVISTE - nu recomandă
- Jul.2021 Super vacanta — scris în 15.07.21 de ux120909 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Dezamăgire totala — scris în 07.08.19 de vali. din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2019 O mare dezamăgire — scris în 05.08.19 de ion 1969 din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2019 Cea mai proasta experienta posibila. — scris în 24.07.19 de MihaiAlmasan din BUCUREşTI
- Aug.2017 Hotel Marvel - Un sejur placut — scris în 14.08.17 de mitica070463 din SIBIU - RECOMANDĂ