DEZASTRU
Am avut ce a mai proasta vacanta, o experienta pe care nu o recomand,
personal obraznic si plictisit, mizerie...
singura expresie care imi vine in minte este nu [... ].
despre SERVICII
dela receptie se purtau urat fara un motiv anume, uni nervosi, plictisiti,
despre CAMERE & COND. CAZARE
mizerie in camera, in 7 zile nu au facut niciodata curat
lenjeria murdara prosoape uzate si patate
aerul conditionat imprastia miros urat
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
mancare refacuta cu gust dubios se repeta in fiecare zi,
bautura de proasta calitate,
vesela ciobita si insuficienta, tacamuri insuficiente, pahare de plastic foarte mici si colac peste pupaza mai gasim si paine mucegaita
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
mizerie pe plaja, lipsa sezlonguri lipsa umbrele, in ultima zi ne au spus ca deconteaza pretul la sezlonguri.
Trimis de ux121895 in 14.08.21 21:17:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Hotel Sandy Beach, albena
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux121895); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 104709&hid=1942.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
@ux121895: Nu te supara, dar ce asteptari aveai la 300 E / persoana pt 6 nopti?
De acord ca descrierea ta indica o vacanta ratata, dar la pretul asta nu puteai primi ceva nici macar decent...
Stai ca acum vad, pretul include si transportul, deci sub 300 E.
O cazare la 4* costa cel putin 50 E / noapte, in Romania, asa ca eu cred ca ati platit putin, ati primit putin.
Alegeri inspirate pt vacantele ce vor urma.
@adrianaglogo: dacă nu poți, nu promite, nu minții și nu pacăli oameni.
- Jul.2023 Dezamăgit de personalul recepției — scris în 12.07.23 de ux129698 din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2021 Super vacanta — scris în 15.07.21 de ux120909 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Dezamăgire totala — scris în 07.08.19 de vali. din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2019 O mare dezamăgire — scris în 05.08.19 de ion 1969 din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2019 Cea mai proasta experienta posibila. — scris în 24.07.19 de MihaiAlmasan din BUCUREşTI
- Aug.2017 Hotel Marvel - Un sejur placut — scris în 14.08.17 de mitica070463 din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Fugiti — scris în 01.08.17 de Osu din PRAHOVA - nu recomandă