Dezastru, de evitat, nu recomand nici dusmanilor
Dezamagire totala, am ales acest hotel la recomandarea unor prieteni, dar din pacate am cam luat teapa. Un dezastru de hotel unde a trebuit sa dam ciubuc ca sa ni se schimbe prosoapele si lenjeria.
Mancarea, aceleasi feluri in fiecare zi, si ce ramane se recicleaza, am facut o cura de pui cu orez extraordinara, o cura de masline, o cura de oua si ne consideram norocosi ca am avut o singura seara din sapte, gratar de peste. Salate la greu de parca venisem in concediu pentru detoxifiere.
Nu inteleg cum uni pot fi multumiti de acest hotel. O lupta zilnica pentru sezlonguri aceste fiind in numar de 70 la o capacitate a hotelului de 200 de persoane. Intrarea in apa perfecta pentru ati rupe picioarele, multi bolovani si pietre.
Mizerie de nedescris la mesele de la bar, iar snach barul delicios, adica cartofi prajiti cu maioneza, alta zi paste fainoase cu maioneza si pasta de tomate. Bautura extraordinar de buna, dar contrafacuta.
Deci in concluzie un concediu ratar, o mare bataie de joc, am luat bilete prin agentia ....nu recomand nici dusmanilor, doar daca sunteti masochisti si aveti bani de aruncat.
Trimis de strong_1991 in 24.08.15 12:34:20
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (strong_1991); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.84186000 N, 27.24109300 E - neconfirmate încă
- Sep.2015 Dezamăgitor, ocoliți hotelul!!! — scris în 20.09.15 de roxidavid din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Marti Beach - saracie si mizerie — scris în 09.09.15 de iosef din PLOIESTI - nu recomandă
- Aug.2015 Dezamagire — scris în 31.08.15 de floris din EFORIE SUD - nu recomandă
- Aug.2015 Marti Beach - vacanta si relaxare — scris în 14.08.15 de Dan si Elena din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Un concediu dezastruos — scris în 05.08.15 de pescar din BRAGADIRU [IF]
- Aug.2015 Evitati — scris în 02.08.15 de alexandru. din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Hotel de 2 stele cel mult — scris în 01.07.16 de LaviniaO din BUCUREşTI - nu recomandă