Mie mi-a placut foarte mult clima si apa; era o apa limpede, in care dansau pestisorii - dar asta e de la Doamne-Doamne... in rest all-inclusivul, era mai mult pensiune completa; masa de pranz se tinea intre 12.30-14, adica obliga un intreg hotel sa se buluceasca la pranz, intr-o ora jumate, sa manance - aiurea;
la masa erau gatite mancaruri dupa retete de -ale lor, legume gatite in fel si chip, doar putina carne - aviz barbatilor (nu ca ramaneai nemancat, dar nu este varietatea oferita de un resort);
curatenia - cam precara; existau cca 10 canale tv; vreo 2 franceze si restul turcesti; preturi mari;
plaja de nisip nu mai exista - pe portiuni mici, pozitionasera niste sezlonguri, dar erau atat de apropiate, ca daca te ridicai mai brusc, ii dadeai vecinului un cot in gura... (bine ca Marti avea acel ponton cu sezlonguri suficiente).
Firma de transport, nu ne-a permis accesul la Duty Free; pe drum a oprit in diverse locuri mizere, unde li se oferea cate ceva de ciugulit...
Nu mai mergem aici altadata - oricum viata e scurta si trebuie sa vizitam mereu altceva... a fost o experienta.
Nu este pentru pretentiosi, dar nici pretul nu a fost mare; asa ca, sa zicem ca merge...
Trimis de Dragosel in 05.08.13 00:09:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragosel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.84186000 N, 27.24109300 E - neconfirmate încă
Dragosel, cat ai platit pentru sejur? (daca poti sa spui). Si ce inseamna ''nu este ceea ce credeam''? Voi merge si eu acolo in perioada 31 august-7 septembrie si m-a cam speriat comentariul tau
Salut,
Am fost la acest hotel in luna iulie si dupa cum e scris in review nu e pentru pretentiosi.
Hotelul acesta este foarte bun daca te limitezi la cazare masa.
Partea de divertisment e precara, in cele 7 nopti/ 8 zile petrecute aici am avut o singura seara cu spectacole, Seara turceasca si in rest un fel de club pe ponton la care se punea muzica.
Sfatul meu este sa incercati va limitati la maxim 2-3 zile petrecute in hotel si in rest sa faceti excursii ca aveti foarte multe de vazut: Efes, Casa fecioarei Maria, Pamukkale, Boat trip, scuba, Adaland etc.
Pentru excursii puteti apela cu incredere la Andreea este o romanca care vine excursii la 50m de hotel cum iesiti din hotel in dreapta in deal exact pe colt, are preturi foarte bune.
Revenind la hotel pot spune ca nu s-a mai investit in renovare sau reparatii de ceva vreme, iar camerele lasa de dorit la capitolul aspect.
In ceea ce priveste curatenia se facea zilnic si la cateva zile se schimbau cerceafurile iar prosoapele zilnic.
Daca mai vreti detalii o sa incerc sa va raspund.
@bogdan4ice: ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"
- Sep.2015 Dezamăgitor, ocoliți hotelul!!! — scris în 20.09.15 de roxidavid din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Marti Beach - saracie si mizerie — scris în 09.09.15 de iosef din PLOIESTI - nu recomandă
- Aug.2015 Dezamagire — scris în 31.08.15 de floris din EFORIE SUD - nu recomandă
- Aug.2015 Dezastru, de evitat, nu recomand nici dusmanilor — scris în 24.08.15 de strong_1991 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2015 Marti Beach - vacanta si relaxare — scris în 14.08.15 de Dan si Elena din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Un concediu dezastruos — scris în 05.08.15 de pescar din BRAGADIRU [IF]
- Aug.2015 Evitati — scris în 02.08.15 de alexandru. din BUCUREşTI - nu recomandă