Marti Beach... o locatie preferata incepand cu acest an
Si am ajuns si noi... alaturi de Tiger care a scris mai jos... vezi impresii
Un drum cu autocarul destul de epuizant, dar se merita...
Hotelul...
Plusuri:
+ mancarea excelenta, bucatari francezi care au gatit tot felul de bunatati... pe principiul neegalatului All Inclusive, am mancat cat am putut fara sa ni se arunce macar o privire urata... dimpotriva, eram serviti cu zambetul pe buze
Barul era gratuit pana la ora 23.00, cititi review Tiger pt mai multe amanunte.
+ curatenia facuta in fiecare zi, chiar daca nu puneai anuntul cu Clean room, tot veneau si faceau patul (pt a schimba prosoapele, lasati-le pe jos)
+ asezarea este grozava, in afara de faptul ca ai loc de plaja, de intins costitele la soare sau la umbra, de stat seara la un meci dat prin videoproiector... alaturi era si plaja publica, unde puteai sa mergi cel putin 200m spre larg si inca nu avea 2m adancime. Plaja super curata, apa total fara alge... la o mare zbuciumata se adunau local fire de iarba uscata, dar nu au miros si nu se lipesc de tine.
+ Terasa pe malul marii, sa iei masa cu valurile spargandu-se sub tine, asta da romantism
+ locatie foarte accesibila, luand maxi taxi-ul cu nr 5 ajungi in centru, costul este de 2.25 TL/persoana
Minusuri:
- nu am avut deloc inghetata (asta e un minus major :))))
Excursii optionale:
- draguta noastra ghida de origine romana ne-a invitat la o plimbare prin doua din cele mai scumpe magazine, cu adaosuri enorme... nu recomand sa mergeti cu ea. In plus, excursiile optionale au fost prezentate la costuri mari, incercand sa denigreze ofertele locale la genul: va lasa in drum, muriti de foame, etc, lucruri pe care nu le consider OK pentru cineva care e in vanzari.
Pt excursii optionale am apelat la agentia SUNDIAL, unde un amabil turc cu numele de VAN DAMME :)) ne-a facut o reducere buna si am mers cu 24 euro/pers la Pamukkale si 8,5 euro cu vaporul.
La Pamukkale luati-va un slip cu voi si un prosop, aveti cateva bazine cu apa superba unde va puteti baga degetelele de la picioare cu mare placere.
Se face oprire la un restaurant de 5* pentru masa si o baie... Se pleaca in zilele de Luni, Miercuri si Vineri.
Recomand locatia tuturor, speram sa mai gasim aceasta oferta si anul viitor pentru a reveni cu placere.
Trimis de bricmic* in 09.07.12 20:19:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Gloria Golf, Belek
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bricmic*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.84186000 N, 27.24109300 E - neconfirmate încă
@bricmic: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Pretul sejurului a fost cu transportul de la Iasi? Poti sa-mi spui prin ce agentie ai luat sejurul? Multumesc
Raspund eu pt Bricmic ca doar am fost impreuna .
Pretul sejurului a fost de 200 euro cu AI, transportul autocar din Bucuresti inca 75 dar am fost singurii din Iasi in autocar si banuiesc ca nu ne asigura transport din Iasi decat daca eram mai multi care am fi solicitat asta.
Agentia se numeste [numele de agentii doar prim mesaje private - nota webmaster] si au fost ok.
- Sep.2015 Dezamăgitor, ocoliți hotelul!!! — scris în 20.09.15 de roxidavid din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Marti Beach - saracie si mizerie — scris în 09.09.15 de iosef din PLOIESTI - nu recomandă
- Aug.2015 Dezamagire — scris în 31.08.15 de floris din EFORIE SUD - nu recomandă
- Aug.2015 Dezastru, de evitat, nu recomand nici dusmanilor — scris în 24.08.15 de strong_1991 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2015 Marti Beach - vacanta si relaxare — scris în 14.08.15 de Dan si Elena din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Un concediu dezastruos — scris în 05.08.15 de pescar din BRAGADIRU [IF]
- Aug.2015 Evitati — scris în 02.08.15 de alexandru. din BUCUREşTI - nu recomandă