BUN

Tocmai ne-am intors din Ammoudara, Creta, Hotel Marirena. Mi se pare corect sa subliniez faptul ca raportul calitate/pret este corect si contrar parerilor nu prea stralucitoare de pe aici, am fost placut surprinsi. A contat si faptul ca hotelul e aproape de aeroport, iar transferul la hotel a durat putin (cam 40 min). Ammoudara este perfecta pentru cei care iubesc plajele largi si lungi cu nisip fin si care e aproape de Heraklion, 20 minute cu autobuzele 1 si 20, iar la intoarcere cu autobuzul 6. De la hotel pana la plaja am facut 5 minute pe jos, putand alege din mai multe variante unde sa stai pe sezlong, gratis, doar sa comanzi ceva la bar. Am prins mare agitata, cu furtuna in larg, dar am prins si mare calma si plaja nu era deloc aglomerata. La intrarea in mare existau si pietricele aduse de furtuna din larg, dar nu era neaparat nevoie de pantofi de apa, eu nu am folosit.
Camera era destul de spatioasa si curata, pat cu saltea confortabila, perne de calitate (am cerut una suplimentara), un mic birou, un fierbator de apa, cesti de cafea, frigider, dulap de haine cu umerase, televizor LCD, seif. Balconul destul de mare pentru o masa cu doua scaune si un mic uscator pentru haine. Priveliste catre piscina si fiind la etajul doi, vedeam si marea, dar si un pin din care rasuna episodic un concert de cicade, iar dimineata am prins niste rasarituri minunateBaia suficient de mare si curata, fara geam, dar cu ventilator eficient, dotata cu foen, prosoape curate, produse de igiena suficiente.
Am avut doar mic dejun inclus, dar erau oaspeti si cu AI si cu demipensiune. Mancarea a fost decenta, destul de diversificata pentru 3 stele, nu plecai flamand de la masa. Aveai si aparat de cafea, ceai, apa, sucuri la dozator, iaurt, musli, gemuri, miere, produse de patiserie, mezeluri, a fost si fasole gatita, etc...
Curatenia se facea zilnic, personalul foarte amabil si zambitor, cei de la bar simpatici, doamnele de la restaurant foarte dragute, iar Rena si Georgia de la receptie ne-au recommandat locuri de vizitat, restaurante sau taverne si sfaturile lor au fost cu adevarat pretioase. Am fost la Seara Cretana la Anapolis, un sat pitoresc in munti si am luat excursia cu Spinalonga si Agios Nikolaos, a meritat! Pe cont propriu, cu autocar cursa regulata din Heraklion, am vizitat si vestul insulei, orasele Chania si Rethymno, biletul a costat 16 euro, doar dus.
Pot sa spun cu mana pe inima ca locatia ne-a depasit asteptarile si ca recomand acest hotel ca fiind foarte potrivit pentu o vacanta frumoasa si nu foarte scumpa, Am plecat cu o agentie de turism din Oradea, cu zbor direct Heraklion. Din nefericire, am avut intarziere mare la plecare, am decolat cu vreo 6 ore intarziere, singura neplacere din vacanta asta in Creta.

- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de kandera in 03.09.25 10:29:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Skiatos, Paralia Katerini, Chania, Georgiopolis, Rethymno
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (kandera); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2025 Nu recomand! — scris în 11.07.25 de savineugen din DEVA
- Aug.2023 Super locatie — scris în 02.09.23 de ux130631 din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Vacanta plina cu ghinion — scris în 30.06.24 de ux134585 din ROMANIA
- Jun.2022 Vacanta acceptabila — scris în 18.07.22 de MFL70 din TîRGU MUREş - nu recomandă
- Jun.2022 Hotel Marilena pentru pensionari??!! — scris în 16.06.22 de ux125368 din VATRA DORNEI [SV] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Se poate si altfel — scris în 12.09.17 de rora din CâMPINA - RECOMANDĂ