De la inceput tin sa precizez ca este al cincelea concediu in Bulgaria. Am fost la hoteluri de 4 stele dar au fost mult mai curate si mai ingrijite. Am ajuns la 10 dimineata si am asteptat sa ne putem caza, timp de 6 ore, adica pe la ora 18 p. m.
Ne-am discutat cu cazarea si cu etajul la care sa stam, in fine o intreaga tevatura.
La masa de prinz nu ne-au primit nici in prima zi, nici in ultima. Dupa reprosuri pe care le-am facut la plecare ne-au dat dreptate dar era tardiv.
La intrarea la masa ne bifa mereu ca sa nu cumva sa intram de 2 ori sau nu stiu de ce.
Aveau o terasa la care se putea servii produse intre masa de prinz si cea de seara dar arata ca o bodega de pe timpuri.
Mincarea era lasata de pe dimineata pentru prinz fara alte imbunatatiri.
Nici nu imi mai aduc aminte cite neajunsuri am avut dar am fost la hoteluri de 4 stele acum 2-3 ani si am fost tratati mult mai bine
Nu suntem pretentiosi fiindca asa cum am mai spus am mai fost in Bulgaria dar nu mai este ce a fost si din cite am inteles, operatorii sunt acum bulgari nu germani, ca cum 3-4 ani.
Trimis de cpmarius in 25.11.13 00:02:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Hotel Kristal, Hotel Madara
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cpmarius); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cpmarius: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Cum [...] sunt 6 ore de la 10 pana la 18 ca mie nu-mi iese?!
@marocanu21: am pus pana la 18, fiindca atunci am terminat de dus bagajul sus si am coborat la receptie pentru indicatii ulterioare
- Sep.2024 Vacanta la Nisipuri, la hotel Marina Grand Beach — scris în 16.09.24 de LilianaMaria din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2022 Locatie super buna.. — scris în 19.05.22 de Coniss din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Frumos! — scris în 07.04.22 de Delia1984 din SâNTANDREI [BH] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Este un hotel bun dar ar merita o renovare — scris în 19.01.22 de indiralisa_26 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Se poate mult mai bine — scris în 30.08.21 de ACC11 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta noastra — scris în 08.08.21 de ux121697 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Superb pe scurt — scris în 21.07.21 de ux121100 din SATU MARE